Valaki tudott már frissíteni T-Mobile-os Samsung Galaxy S III-at Jelly Bean-re (4.1.1)?
Figyelt kérdés
csak mert októberre igérték!ehez képest november közepe van!meg most olvastam,hogy már 4.1.2 is most jött ki!De hát nekem még 4.1.1 se jött meg!!#Jelly Bean #Galax S III
2012. nov. 15. 22:18
11/25 A kérdező kommentje:
Jaja.komoly lesz :-D de azt mire megkapjuk.....jövő nyár ha igy haladnak majd vele mint mostanival... :-(
2012. dec. 1. 06:20
12/25 Rolesz01 válasza:
Mai napon kérdeztem ügyfélszolgálatot.A műszaki osztályon illetékes ügyintéző arról tájékoztatott, hogy a független készülékekre történő megérkezés utáni fél évben lehet számítani a frissítésre.Tehát az Ő elmondása alpján az idén nem lesz elérhető.HIHETETLEN!
13/25 anonim válasza:
Hát ez kurv@ jó -.-" addigra már az 5.0.1. Is kijön -.-"
14/25 A kérdező kommentje:
na mivel nekem azt írták,hogy pár hét múlva érdeklődjek újra(3hét telt el),ezért az előbb irtam nekik megint egy emailt!ha visszairtak majd irok megint, hogy mit válaszoltak!:-)
2012. dec. 11. 15:35
15/25 anonim válasza:
Oké köszi, kiváncsi leszek hogy mit irnak :D
16/25 A kérdező kommentje:
énis :-D bár vhogy sejtem a választ -.- :-/ meg mondjuk mire visszairnak az úgyis jövőhét szerintem....multkor is 1hét múlva irtak vissza kb :-D amugy nincs mit :-)
2012. dec. 12. 00:49
17/25 A kérdező kommentje:
''....továbbra sem rendelkezünk pontos információval....'' -.-'
2012. dec. 17. 13:30
19/25 A kérdező kommentje:
nevetséges már tényleg amugy!!
2012. dec. 25. 00:32
20/25 anonim válasza:
nekem független S3-mam van, és még nekem is most jött meg a frissítés. szóval szerintem várjatok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!