Valaki tudott már frissíteni T-Mobile-os Samsung Galaxy S III-at Jelly Bean-re (4.1.1)?
Én a T-Mobile-os Galaxy SII-met sem tudtam frissítetteni, holott nekem még csak a 2.3.4.-es android van rajta...
Állítólag a Samsung oldalán van lehetőséged letölteni a ICS-t, de én nem nagyon szeretnék házilag nekiállni a frissítgetésnek...
Hát nekem is kezd idegesítő lenni azért kérdeztem énis!kártyafüggetlenek már régóta tudtak azt tudom énis!
Ittvan egyébként,hogy most pár napja már a 4.1.2 is kijött hivatalason S III-ra!
Oh basszus :/ pedig hogy híresztelték hogy októberben megkapjuk :/
Na mind1 azt hagy kérdezzem meg hogy neked szokott olyat csinálni a mobilod hogy ha a középső gombal vagy gyorsan a vissza gombal lépsz ki egy alkalmazásból akkor lassan tölti be az alkalmazás listát? Mert nekem mostanában szokott és nem tom hogy azért mert 27 alkalmazás van letöltve vagy mert nem tom de remélem majd nem fogja ezt csinálninha frissítem a mobilom mert eléggé zavar hogy ha pl egy alkalmazásban vagyok és haverom megkér hogy számoljak ki neki valamit vagy nézzek meg neki valamit akkor a középső gombot megnyomom és 6másodperc mulva mutatja csak meg a programokat azért ez cink egy 200.000-res mobiltol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!