IPhone 4 vs Samsung Galaxy S 2?
Figyelt kérdés
Karacsonyra, 2 evig nem valtok utana2012. nov. 15. 17:21
1/6 anonim válasza:
Iphonra a legtöbb alkalmazás fizetős, torrentről, iphone oldalakról le tudsz mondjuk szedni ingyen is progikat, az S2-nél meg ott a google play, amiben alapból leszedheted a legtöbb progit ingyen + az s2 jobb is hardverileg. Én nem vennék az egyiket sem, mindkettő csak "villogásra", mutogatásra jó, aztán ha ellopják, vagy leejted, mehet a sírás, hogy 30000 a kijelző stb. Most pár napja lett volna lehetőségem, hogy legyen egy Galaxy s2-m, az xperia mini prom és a huawei tabletem egyben elcserélhettem volna rá, de nem merném használni az s2-t utcán, meg ha meglátnák még azt hiszik, hogy milyen jól keresek, pedig hát azért fél havi fizum egy ilyen teló, olyan dolgot meg nem veszek, amire nem tellik.
2/6 anonim válasza:
szerintem iPhone 4 jobb 2 évre főleg, akkor még szerintem támogatott is lesz, sgs2 meg szerintem már jövő ilyenkor is ott lesz, ahol most az 1 évvel idősebb sgs, semmi támogatás. egyedül a fullhd-s videófelvétel az, ami miatt jobb használatban az sgs2.
3/6 anonim válasza:
S2 jobb, gyorsabb, stb... Dual Core az Dual Core....
4/6 anonim válasza:
de miben gyorsabb? te azt számolod, hogy nem 0,6 hanem csak 0,4 másodperc alatt nyit meg egy alkalmazást?
5/6 Multigod97 válasza:
nem, tudod a telefon gyorsaság nem csak ezen múlik, hanem mondjuk egy nagyon teljesítményt igénylő játék/alkalmazás mennyire gyorsan tölt be rajta, vagy mekkora fps-el megy
6/6 anonim válasza:
Én ajánlom az s2-t.
Nekem olyan van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Iphone4 annyival jobb, hogy szebb fotókat készít (pedig mind2 8 megapixeles)
Minden másban s2 nyerő.
Vékony, könnyű, sok ingyenes app, lehetőség fizetős appok ingyenes letöltésére :D, személyre szabható, sok téma, launcher (Ha megunnád az alapot), Fizikailag strapabíróbb,
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!