Rádi tamara kérdése:
Kimosta anya az érintős telómat, egy Samsung s5230 fog működni, ha megszárad? O.o Itt egy kép.
2012. nov. 15. 15:12
2/20 anonim válasza:
nagyon kevés esély van rá... ha igen akkor szerencséd van
4/20 lajos 001 válasza:
igen de 2-3 nap mire kiszárad vagy vidd be szervízbe 3000-ért átmossák
5/20 anonim válasza:
ha 24 órán beleül a baleset után nem viszed el szervízbe átmosatni, maradandó károsodások lehetnek, HA CSAK BELE EJTETTED VOLNA VÍZBE. így viszont már most is késő elvinni, de egy próbát megér szerintem. a kimosás, egy teljes mosást jelent ? vagy időben észrevettétek ?
6/20 anonim válasza:
Szerintem van rá esély, régebben nekem beleesett a vízbe, igaz nem érintős volt de megszáradt és működött.
7/20 anonim válasza:
Nem. Apámnak is ki lett mosva nem pont ilyen de azért annyi vizet nem fog tűlélni! :S
8/20 anonim válasza:
Szia rakd rizsbe az kiszivja belole a vizet 2 nap mulva mar hasznalhatod
9/20 anonim válasza:
Nem fog működni. De ilyen telefont használtan 10 000 alatt kapsz már. Újonnan meg 15 000. Nem éri meg szervizbe vinni sem.
10/20 conykevin válasza:
Apám uszott egyett az érintős mobiljával az orfűi tóban és tulélte na remélem a tiéd is túl fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!