Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Esőn elázott telefonommal mit...

Esőn elázott telefonommal mit csináljak, hogy újra működőképes állapotba hozzam?

Figyelt kérdés
Állítólag szét kéne szerelnem teljesen és kivennem belőle a kártyát, akksit (ami már meg is lenne), csakhogy ezzel nem voltam tisztában mindjárt az ázás után, úgyhogy mi van, ha a ki-be kapcsolástól, próbálkozástól az akkumulátor rövidzárlatot csinált? :S Vagy akkor már be se tudnám kapcsolni, nem? Minden működőképesnek látszik, kivétel a gombok. Azokat nem tudom használni. Ki fog száradni? Jó lesz még valaha?
2009. aug. 14. 13:37
 1/6 anonim válasza:
tedd ki a napra száradni , és jó lesz , nekem egyszer egy tóból halászták ki 1 nap múlva és jó volt :D
2009. aug. 14. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, szedd szét és tedd ki a napra száradni (de ne 40 fokba, valami árnyékosabb, félig napsütötte helyre, vagy az ablakba) egy két nap és ki kellene, hogy száradjon. Barátnőm telefonja egy kád vízbe esett bele, két nap után kiszáradt, egyedül a bluethoot ment szét benne, azt nem tudja használni, szóval sztem ami esőn ázott, nem kellene, hogy nagyobb baja legyen, mint egy teljesen elúsztatott
2009. aug. 14. 13:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben, így lesz.

Köszönöm a válaszokat! :)

2009. aug. 14. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
csak vigyázni kell rendesen ki kell szárítani mert ha megkapja az első töltést kiszáradás után és még picit vizes marad akkor dobhatod ki.
2009. aug. 14. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
rakd egy doboz rizsbe három napig. Hülyeségnek hangzik, de a napon a pára a telefonra rakódik, a rizsesdobozban meg a rizs magába szívja, és nem szárad oda a telefonra a kosz. 25 fokon tárold a rizst, ha lehet, ne hűtve és ne is melegítve (szobahőmérséklet)
2009. aug. 14. 14:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, az utolsót most próbálom ki! :)
2009. aug. 15. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!