Melyik a jobb? Melyiket válasszam? Teljesen tanácstalan vagyok.
Sony Xperia J vagy Sola???
Melyik a jobb? Van valakinek valami tapasztalata?
mobilarena.hu-n elolvastam mind a kettőnek a jellemzését és most nem tudom melyik legyen, telenornál ugyanabban az árban van mind a kettő, csak tényleg nem tudom
valaki esetleg tudna véleményt mondani vagy az is jó, ha linkeltek valami jobb oldalt ahol nem csak a negatív dolgait írják le a telónak
köszönök előre is a segítséget!
" ahol nem csak a negatív dolgait írják le"
Említenek más készüléket is helyette,pl.az "U" vagy az Ace2.
elsőnek: ezt a kettőt néztem ki, mert ennyit vagyok hajlandó áldozni telefonra. Nem értem, mért adna ki a Sony olyan telefont (Xperia J) amiről arénások csak rosszat írnak, valami azért nem stimmel...
másodiknak: nem nagyon számít és szerintem semmi jelentősége hogy 1 vagy 2 magos, nem egy honvédségi harci tervet megrajzoló programot akarok rajta futtatni, csak pár kisebb játékot na meg a net
lényeg h melyik a jobb nem processzor szempontból? van-e valakinek a 2 teló közül valamelyik és melyik milyen, milyen használni? mik a tapasztalatok, vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!