Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet filmet nézni a Nokia...

Lehet filmet nézni a Nokia Lumia 610-en? És jó telefon egyáltalán?

Figyelt kérdés
szerintetek vegyek-e ilyen telefont?
2012. nov. 13. 21:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. nov. 14. 15:10
 12/14 A kérdező kommentje:
De amúgy lehet nézni rajta filmet.?
2012. nov. 14. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy jönnek a hittéritők. Az a baj, hogy az elvakultság a kukadroid iránt hatalmas. Vegyél 50 alatt olcsó androidos telefont. Akadni fagyni fog, ha jön egy frissítés, csak szarabb lesz. Aztán gyere ide mégegy kérdét feltenni, hogy miért van baj.

Lumia 610 jó telefon, HA nem nyomdod tele appal, ugyanis a 256 MB RAM kevés sok app esetében. Hát, ez van. De filmezésre nem a legjobb. Inkább dobj még rá egy keveset és Lumia 710. 1,4 GHz-s processzor, ugyan olyan gyors, mint a 800, sőt, az alapmenüben a sebessége az Xperia S sebességét hozza. Vagyis vannak olyan gyorsak, mint a 2 magos Sony-k. Nem fagynak a Lumiák, nem akadnak, villám gyorsak. Sok MINŐSÉGI app van a piactéren és nem teli fingós app... A 710-nek elégfasza kijelzője van. Napfényben jól látni, és a fekete az valóban fekete. Mindig a környezetedhez méri a fényt. Van 512 MB RAM-ja, ami mindenre elég. Most jó árban van nagyon, megéri.

U.i: háromnegyed év tapasztalat.

2012. nov. 14. 16:37
 14/14 A kérdező kommentje:
sajtospálinka. ilyen embert kerestem aki meg mondja a tutit. köszi. de amúgy csak azért kérdeztem a lumia 610-et mert nekem szinte csak filmnézésre kell. és ahogy olvastam a véleményeket más-más oldalakon azt írta mindenki a lumia 710 ről hogy hívást fogadni nem lehet, sms-t irni se jo, nincs hanszabályozója. ilyen dolgokat avval tisztában voltam hogy jobb a RAM-ja és a processzora de ezekből a véleményekből nem tudtam hova tegyem...és azért kérdeztem még a lumia 610-et mert már itt van nálam csak rajtam áll hogy kell e vagy nem. mert holnap viszik el. és köszönöm hogy nem csak félre fele beszéltél!! :)
2012. nov. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!