Jo okos telefon, keves problemaval?
Figyelt kérdés
az aku tartson jol es ne legyen vele problemam az elkovetkezo 5 evben2012. nov. 12. 20:28
3/5 anonim válasza:
én egy wp8-as telót mondanék, vagy mondjuk iPhone 5, bár ez tényleg csak olyan sarkos esetekben, hogyha van pénzed rá, mert az biztos, hogy hosszútávon támogatott lesz, aránylag tovább is bírja 1-2 órával mint a többi teló, meg értékálló. 5 évre én azt venném(és most itt nem nézem azt a néhány hiányosságot, amit a sok android fan annyira harsog)...lényeg, hogy egy androidos teló se volt még szerintem 3 évnél tovább támogatva(vagy tán addig sem).
4/5 anonim válasza:
"lényeg, hogy egy androidos teló se volt még szerintem 3 évnél tovább támogatva"
Android rendszer kb 3 éve van telefonokon. Amúgy jól meg kell válogatni, mert ismerősöm 2-3 éve 130 ezerért vett telefont, amin ma már 20-at sem ér. Ha hosszú távra kell akkor felső kategóriás Xperia, HTC, vagy iphone, mert ez utóbbi elég értéktartó is.
5/5 anonim válasza:
van az már 4 is, de nem az a lényeg, hanem ha ezt a hardveres fejlődést folytatják, akkor egy 2 éves telefon nem fogja megkapni a legújabb frissítéseket sose(max főzött rom formájában). iPhone sem olyan idős persze, de ha már azt nézzük, hogy a 3g volt 2 évet támogatva, a 3gs már 3 évet(meg még gondolom kisebb javítócsomagokat megkapja, de ha lesz majd ios7 azt már nem), és mivel nincs akkora hardveres különbség köztük, így valószínű hogy a most 2 éves iPhone 4 is kap még legalább 1 évet, vagy többet. Legalábbis én így gondolom. a szintén több mint 2 éves sgs se kapta meg hivatalosan az ics-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!