Milyen htc van, ami legalább 3,8 inches és android 4-es?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 17:54
1/5 anonim válasza:
HTC One V. De ennek az árából kijönnek sokkal jobb Samsung telók. Mert a SAMSUNG a király!
2/5 A kérdező kommentje:
A Samsung Galaxy S III csak nem jön ki belőle. Miért egyébként a htc drágának számít?
2012. nov. 5. 21:37
3/5 anonim válasza:
Ami legalább 3,8-as sok van :) A One V, One S, Ond X, illetve elvileg van régebbi is ami megkapja a 4-et. Ha írnál egy árat könnyebb lenne. Amúgy nem számít drágának, (hasonló tudásban hasonló ára van egy samuhoz képest) és nem a samu a király... Hanem kinek mi, nekem pl az SIII bűn ronda, de van aki imádja, sztem ilyen szinteken egyéni vélemény h kinek mi.
(Kedves előző, a Samsung SGS3 sztem nem HTC, de lehet rosszul tudom-és a kérdező kijelentette h HTC, ne te döntsd el helyette, köszi ;) )
4/5 A kérdező kommentje:
én szeretnék 30000 alatt
2012. nov. 9. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!