Milyen telefont vegyek?
Xperia P, Sola.
Bármit csak ne azt a sz*r Ace-t (nekem ilyenem volt mert már megjött az Xperia P-m) vagy Ace 2-t mert az meg ugyanolyan sz*r mint az Ace. Mielőtt idejönnének a Samsung fanok hogy "nem fogtál ace-t a kezedbe" 2 éves volt a Galaxy Ace-m és már kezelhetetlen mert nem volt hét hogy ne kellett volna szervízbe vinni ezt a szerencsétlen telefont. Az Ace 2 meg próbáltam és ugyanolyan rossz.
Halhatatlan: Az Xperia P-nek is pont 4"-es a kijelzője és jobb mint az S advance.
Amig ezt leírtam vettem a fáradságot utánanézni neked hogy miben jobb a P az S Advance-nál:
Kijelző: Mindkettő 4"-es de az Xperia P-nek a felbontása 540 x 960 pixel az S advance-nak meg 480 x 800 pixel Zehát az P-nek nagyobb a felbontása. Valamint: A P-nek 275 ppi az S advance-nak 233 ppi (a ppi az pixel per inch amennyiben nem tudnád)
Méret: valamivel nagyobb az S advance és vékonyabb is, a tömege mindkettőnek 120 gramm.
Az "élettartama": Xperia P: 1305 mAh S advance: 1500 mAh
Proci: Xperia P: Dual core, 1000 MHz, STE U8500 S advance: Dual core, 1000 MHz, ARM Cortex-A9
Memória: Xperia P: 1024 MB RAM, 16giga szabad hely, nem bővíthető, S advance 768 MB RAM 16 giga szabad hely, 32gigáig bővíthető.
Kamera: Xperia P: 8megapixel, S advance 5megapixel
Xperia P egyéb dolgok a kamerán: Back-illuminated sensor (BSI), CMOS image sensor, Auto focus, Touch to focus, Digital image stabilization, Face detection, Smile detection, Digital zoom, Geo tagging, Panorama, Scenes
S advance: Auto focus
Videófelvétel: Xperia P: 1920x1080 (1080p HD) S advance: 1280x720 (720p HD)
Elülső kamera: Xperia P: 0.3 megapixel VGA S advance: 1.3 megapixel
Értékelések több honlapról:
Phonearena: Xperia P: 8.5, user rating: 8.5
S advance: 8, user rating 7.8
Geekaphone:
Xperia p: 6.4
S advance 6.3
Smartprix
Xperia P: 74/100
S advance: 72/100
Sok más honlapon is az Xpera P-t jelölték nyertesnek de most belinkeljem ide a sok: Xperia P wins here, Both phone are great but Xperia P is slightly better, Xperia P is better, I would recommend Sony Xperia P over Samsung Galaxy S Advance because of these reasons :
bigger RAM
better screen
HD 1080p video recording
NFC, USB OTG features
micro HDMI port
őő nem a P-re gondoltam per pillanat mikor leírtam :D
Hanem az U-ról meg a kisebb kijelzősökről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!