Apk és obb fájlból telepített alkalmazásnál hogy lehet megoldani, hogy a Google Play telepítettnek lássa?
Figyelt kérdés
Ha simán telepítek .apk fájlból, akkor a Google Play tökéletesen látja telepített alkalmazásként. Ha viszont olyan játékot töltök le netről, ami az .apk fájl mellett .obb fájl másolását is igényli, akkor valamiért a Google Play nem látja telepítettnek. Így ugyan játszani játszható, csak épp nem frissít, ami néhány játék esetében jó lenne.2012. nov. 10. 15:19
1/3 anonim válasza:
Titanium backup ban van olyan funkció, hogy markethez csatolás.
2/3 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, elméletileg meg is csináltam. Most a telepített alkalmazásoknál ugyanúgy nem jelzi, de ha kikeresem az adott alkalmazást a Google Play-en, akkor ott már azt írja, hogy 'telepítve'... remélem frissít is, majd kiderül. Mindenesetre köszi a gyors választ.
Ha esetleg valakinek van valami más információja ezzel kapcsolatban, akkor azt is szeretettel várom :D
2012. nov. 10. 21:07
3/3 Ricky B válasza:
Elnézést, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de érdekelne, hogy az apk fájlokat azon kívül, hogy telepíted adott programmal (gondolom rootolt rendszeren) másolod is valahova? Azért kérdem, mert nekem pl egy csomó minden nem megy a maxtab c8 tableten attól függetlenül, hogy rootolt és hackelt és minden, hiába engedélyeztetem és telepítem az apk-kat a root explorer-rel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!