Samsung Galaxy Y miért csinálja ezt? Többi lent!
Térerő, töltés rendben van, de sem engem nem lehet hívni, sem én nem tudok róla hívást indítani. Már csinálta egyszer, akkor beállítottam a hívásátirányítást egy másik készülékre. Kikapcsoltam a telefonom, majd újra be és a probléma megszűnt. Tegnap megint ez történt, egy fontos hívást vártam, de nem voltam a vezetékes telefonom közelében, amire átirányítottam. De azt nem tudom, hogy mióta nem lehetett engem hívni. Mitől csinálhatja ezt? Valakinek valami ötlet?
Köszi előre is!
Egyszer nekem is ez volt de csak pár órára... én kikapcsoltam meg be de látom te már próbáltad... 2 lehetőség van:BE VAN KAPCSOLVA A REPÜLŐGÉPES MÓD XDDD
2. szerviz mivel ez komolyabb probléma.
Nekem is pont ugyanez a problémám!
A kijelzőn elvileg van térerő, de engem nem lehet hívni, és én se tudok mást tárcsázni...
A repülő mód nincs bekapcsolva és a probléma teljesen véletlenszerűen jön elő.
Amúgy ha ilyenkor be, majd kikapcsolom a repülőmódot, akkor utána működik, de szerintem csak azért, mert ilyenkor újra fel kell jelentkeznie a hálózatra, de nem ez okozza a hibát. Viszont idővel újra előjön a probléma.
Ha valaki tud megoldást, akkor nekem is írja meg. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!