Sony Xperia Tipo vagy Alcatel OT 991?
Te miről is beszélsz? Gyenge a Tipo? Miért, milyen jobbat tudsz felmutatni, am hasonló árkategóriás? Na ne nevettess..
A Tipo lényegesen jobb.
1.válaszoló xD
A Tipo lényegesen jobb.
Húúha... látszik nagy port kavart a véleményem. Egyéni szocproblem, nem kell mindjárt hepciáskodni. Egyébként a 3.2-es kamera, a 2.5 GB memória gyenge, már ne haragudjatok meg, de a mai világban ezért az árért ez semmi. Az előző telefonom is Sony Ericsson volt és két és fél éve vettem akkor, ugyanezért az árért és akkor tudta ezeket. Két és fél éve.
Rendben, kicsi, kézben elfér, viszonylag jó az aksi, de amúgy nem tud többet, mint a régebbi verziók vagy egy nagyon gyenge Samsung.
Utóirat: T-mobile-t hozom fel példának.
Sony Ericsson Tipo - 44000 Ft
Nokia Lumia 610 - 56000 Ft
És azért a telefonok között elég nagy a különbség. :)
Ennyit akartam, sziasztok!
Te nem nagyon vagy képben.
A tipo-t már lehet kapni 35000-ért is, és fényévekkel jobb minden telefonnál annyiért.
A kérdezőnek: a tipo-t vedd, az sokkal jobb.
Ezt az adatot a T-mobile hivatalos honlapjáról szedtem le, szóval de, képben vagyok. Egyébként ezt oda is írtam, hogy magánvélemény. :) Nem szükséges az, hogy valakit tudatlannak nevezz, mert te valami egyebet is tudsz.
Ez tény volt, amit leírtam, és a Lumia még mindig jobb telefon, mint a Tipo. Egyéni vélemény. A kérdező meg azt vesz meg, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!