Akinek van ICS-vel rendelkező telefonja az írna róla egy kis információt-t? Mennyire használható, megéri-e, stb. Csak vélemények érdekelnek, videót már néztem egy rakatot ilyen készülékekről.
Igazából egy Huawei Ascend G330-as készülékre fáj a fogam, ha jól tudom alapból ICS-vel fog rendelkezni.
Miben különbözik mondjuk a 2.3 as androidtól?
Amúgy 'JB' alatt a Jelly Bean-t kell érteni? Bocs de ezzel még nem találkoztam, most kerestem rá google-ban...
JB-n a Project Butter-t nem nevezném "kis extrának".
Android talán mindig is a legnagyobb hibája volt, hogy akármilyen erős hardver alatt meg tudott akadni, ha csak egy pillanatra is, JB-vel meg iOS/WP7-8 sebességű.
Egyébként 2.3-hoz képest nagyon sok a változás, a kinézet, a működés, a funkciók, túl sok van.
Ne foglalkozz ennyire vele, jó cucc, majd ha megvan próbálgatod.
Az ICS jó hatással van a legtöbb telefonnál az üzemidőre és a teljesítményre. Sok apróbb változást lehet találni még a beállítások között is illetve a felülete letisztultabb.
Az Android egy fejlődő dolog.
A Jelly Bean az egyik legújabb állomása ennek.
Azok a telefonok amiken android fut és jól fut rajta (vagyis nem gyárilag van a béka segge alatt a hardver) elvileg meg kell, hogy kapják a frissítést. Ez persze a valóságban úgy néz ki hogy a gyár kitolja e alá vagy a felhasználó felrakja e magának (mivel az XDA-n számtalan típushoz adják ki a portolt jobbnál-jobb szoftvereket).
Vagyis az ICS nem egy feature hanem egy jelzése annak hogy a gyártó hajlandó volt frissíteni a rendszerét (végre) most hogy már nyakunkon a Jelly Bean ez egész dicséretes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!