Melyiket választanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Samsung galaxi s3,xpéria T vagy Ipmone 5-öt kérjem a szüleimtől karácsonyra?!MI a külömség a telefonok közöt?
Vagy valami más telefont amivel lehet videókat nézni,bárhól facebookózni és gyorsan sms-et írni.Maximum 200ezer forintért kérhetek!!!!!!LÉGYSWZI SEGITSETEK
13/L
2012. nov. 2. 11:09
12/15 sZeReNcS válasza:
A 8. vagyok. Ugyan emberek, szabad világban élünk, már amennyire, és ő arra költi a pénzét amire akarja. Akármennyire is nem tetszik: ez van. Megmondom nekem sem tetszik ,hogy ennyi évesen ilyet akar, de legalább a kulturált választ megadom neki, mert ennyi mindenkinek jár. Ha meg szerinted nem így van, akkor meg ne mondjam milyen szinten vagy.. és még így is kioktatnád, röhej.
13/15 anonim válasza:
Hát ha ilyenekre akarsz telefont használni elég egy 30.000 forintos is.Egyébként nekem is iPhoneom van sima 4.De nem menőzök vele..19/F
14/15 anonim válasza:
az rendben van hogy mindenkinek okostelefonja van az osztályban, de nem csúcskategóriás csáje! :D egy kis star I pont jó az ilyen 13 éveseknek nem egy galaxy s III hééé :D amúgy az iPhone semmivel sem tud többet mint az s III, sőt fordítva. az iPhone azért ilyen drága mert a hátulján van egy alma amibe már bele is haraptak. Minek neked Ájfóóón csáje? XD LOL
15/15 anonim válasza:
# 3/14
igen, tényleg elég nagy baj. el se hiszem ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!