Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanátok a...

Melyiket választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Samsung galaxi s3,xpéria T vagy Ipmone 5-öt kérjem a szüleimtől karácsonyra?!MI a külömség a telefonok közöt?

Vagy valami más telefont amivel lehet videókat nézni,bárhól facebookózni és gyorsan sms-et írni.Maximum 200ezer forintért kérhetek!!!!!!LÉGYSWZI SEGITSETEK

13/L

2012. nov. 2. 11:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 +1
2012. nov. 2. 13:32
 12/15 sZeReNcS ***** válasza:
A 8. vagyok. Ugyan emberek, szabad világban élünk, már amennyire, és ő arra költi a pénzét amire akarja. Akármennyire is nem tetszik: ez van. Megmondom nekem sem tetszik ,hogy ennyi évesen ilyet akar, de legalább a kulturált választ megadom neki, mert ennyi mindenkinek jár. Ha meg szerinted nem így van, akkor meg ne mondjam milyen szinten vagy.. és még így is kioktatnád, röhej.
2012. nov. 2. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyenekre akarsz telefont használni elég egy 30.000 forintos is.Egyébként nekem is iPhoneom van sima 4.De nem menőzök vele..19/F
2012. nov. 2. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:
az rendben van hogy mindenkinek okostelefonja van az osztályban, de nem csúcskategóriás csáje! :D egy kis star I pont jó az ilyen 13 éveseknek nem egy galaxy s III hééé :D amúgy az iPhone semmivel sem tud többet mint az s III, sőt fordítva. az iPhone azért ilyen drága mert a hátulján van egy alma amibe már bele is haraptak. Minek neked Ájfóóón csáje? XD LOL
2012. nov. 2. 21:37
 15/15 anonim válasza:

# 3/14

igen, tényleg elég nagy baj. el se hiszem ....

2012. nov. 10. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!