Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanátok a...

Melyiket választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Samsung galaxi s3,xpéria T vagy Ipmone 5-öt kérjem a szüleimtől karácsonyra?!MI a külömség a telefonok közöt?

Vagy valami más telefont amivel lehet videókat nézni,bárhól facebookózni és gyorsan sms-et írni.Maximum 200ezer forintért kérhetek!!!!!!LÉGYSWZI SEGITSETEK

13/L

2012. nov. 2. 11:09
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
meg asztmondták a barátnőim hogy Ipmone-t vegyek mert az nagyon menő mostanában éshogy mindenkinet ojan van
2012. nov. 2. 11:11
 2/15 anonim válasza:
91%

Az nem Ipmone, hanem Iphone.

külömség helyett különbség

közöt helyett között

bárhól helyett bárhol

facebookózni helyett facebookozni

sms-et helyett sms-t

na meg a többi....

Szóval a tökéletes ajándék számodra egy helyesírási szótár, és - nézd a jó oldalát - simán kijön 200.000 ft-ból! Na de most őszintén! 13 éves vagy, helyesen nem tudsz írni, még az általános iskolát se fejezted be, minek neked okostelefon???? te jó ég

2012. nov. 2. 11:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző nek. Én 14 vagyok és az osztályban (szinte) mindenkinek okostelefonja van annak ellenére hogy ezt nagyon sokan ellenzik nekem nincs mert nincs rá szükségem.

Kérdezőnek.Amugy az iPhone 5 kijön 200k-ból? A Samsung galaxy s3 az ha jól tudom 160k körül van. A helyesírásod tényleg szörnyű. Amugy kérdésre válaszolva sztem inkább iPhone 5.

2012. nov. 2. 11:47
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Mínuszold le a válaszom, de inkább egy nagy pofon kéne helyesírási szótárral a fejedre. Képzelem mi lehet a neved Faebookon, és mire kell az iPhone 5, meg ilyesmi.
2012. nov. 2. 11:56
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
200ezerből S3 +még valami nagyon kell neked. Csak olvass bele az irományodba..
2012. nov. 2. 11:57
 6/15 Takumi ***** válasza:
92%
Iphone5 pusztána márete miatt. egy s3-at átsem érsz a kezeddel kb. Nyelvtanórán jobban figyelj. Telefontól nem leszel menő max szánalmas, hogy apuka-anyuka kifizette és erre veri magát a csemete:D
2012. nov. 2. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
*Facebookon
2012. nov. 2. 11:59
 8/15 sZeReNcS ***** válasza:
80%
Hát ha ennyire a pénzt akarjátok szórni akkor tessék, én inkább a Sonyra hajazok , olcsó és minőségi. Samsung galaxy s3 jó telefon, de olyan technika van benne amit még sokáig ki nem lehet használni és teljesen felesleges, valamit gagyi műanyag ez is, ár/érték aránya szörnyű. Az iPhone igazi gazdag, divat majmoknak kitalált telefon, az alma logóért kiadsz +150 ezer forintot, pedig ugyanúgy kínai, semmivel se ér többet. Persze legyél menő az iskolában, kis pisis, de ne felejtsd el, attól még ,hogy valaki mindent megkap, semmivel se ér többet.
2012. nov. 2. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben ezt kérném: [link]
2012. nov. 2. 12:31
 10/15 ¡Converse! 182 válasza:
iPhone 5 , minek az neked !!! Èn 16 vagyok és egy Nokia 2730 Classic telefóm van...... Az előző válaszadóhoz vissza térve, az s 3- ból készűlt Mini verzió is [link] ...........
2012. nov. 2. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!