Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyiket kérjem...

Szerintetek melyiket kérjem karácsonyra?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyiket kérjem karácsonyra?

ZTE Grand X In vagy Sony Xperia U?

nem tudom eldönteni hogy melyiket kérjem.

2012. nov. 2. 09:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem kapható t-mobileba..és én nem akarok netről rendelni
2012. nov. 4. 23:16
 12/13 peti831214 ***** válasza:
Én az Xperia U-mat cseréltem le Grand X IN-re kb 1 hete! És ki merem jelenteni,h a ZTE baromi jó telefon és nem bántam meg a cserét! Nagyon jól összerakott készülék, nagyon szép külsővel! És hardveresen sem gyenge! Xperia U a 4.0.4-es ICS-vel össze vissza akadozott! Gyári launcherrel is! Egyszerűen az 512 MB RAM oltári kevés volt neki! Evvel szembe a ZTE 1 GB RAM-ja reggelire megeszi a gyárilag telepített 4.0.4-es ICS-t (és jön rá a 4.1-es Jelly Bean is)! Procija is erős, eddig nem sikerült a rendszert semmivel sem megakasztanom! És minden program fut az Intelen, amiket eddig ARMv7-en használtam! Persze ezek nem játékok, mert a telefont nem játszásra használom! A kijelzője is nagyon szép, tűéles kép, szép színekkel! Jah és memória bővithető 32 GB-ig! Ami ugye az U-ban nem így volt! SZal én nem azt mondom,h az U rossz telefon, mert nagyon meg voltam elégedve vele! De azt bátran ki merem jelenteni,h a ZTE Grand X IN sokkal jobb és erősebb! A sok márkafób lúzernek meg csak annyit üzennék,h mielőtt kritizáltok valamit illene kipróbálni, mert előítéletekkel nem segítitek a kérdezőt! Ha bármi kérdésed van még a telefont illetően tedd fel bátran!
2012. nov. 6. 19:13
 13/13 anonim válasza:
Sony Xperia U
2012. dec. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!