Anyáék kérdezték mit kérjek karácsonyra, mondom mobilt csak még nem tudom melyiket vagy samsung g800 vagy sonyericsson k850i vagy samsung s5230, melyiket kérjem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 20:02
2/4 anonim válasza:
s5230 :) lassan egy éve van ilyen telefonom és semmi baja.tökéletesen működik és teljesen megvagyok elégedve vele:D
3/4 anonim válasza:
én is a az s5230-at javaslom mert nekem is pont egy éve van meg és semmi baja tök jó viszonylag gyors meg szép is...:)
4/4 anonim válasza:
K850i Anyerő nekem van 1 s5230-am, és egy K850i-m és a k850-et jobban szeretem mert ugyan annyi pénzért kb20szor annyit tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!