Melyiket vegyem? ZTE Grand X IN vagy Alcatel OT-995?
Én is néztem ezt a 2 telefont, meg még 1-2-t ebben az árkategóriában. Megmondom őszintén, nem értek a telefonokhoz . Csak egy összesítést tudok mondani az innen-, és másoktól szerzett tudásomról.
Tehát, én azt vettem észre, hogy csak azok szidják a ZTE-t, akik nem tartottak még a kezünkben, meg hogy kínai márka és azért. De viszont akinek az volt, az mind istenítette! Nekem is eddig úgy tűnik hogy megéri a pénzét eddig.
Viszont az Alcatelt ismerem már egy kicsit. Szobatársamnak 3 hónapja volt, és már megjárta a szervizt. A hugának is olyan van, és az övé meg most van bent, viszont egy harmadik ismerősöm is vett, annak viszont pedig nincs baja!
Engem nem győzött meg eddig az Alcatel.:S
"Mi az hogy valaki 1 valaki 2 magosat kap és még az se egyértelmű h hány magos, elég kínai a dolog... "
Nem kínai dolog. Ott van a linkelt wikipedia meg az intel hivatalos leírása, miszerint ez 1 magos.
Az más dolog, hogy ez egy új technológia a mobilok területén és nem jól ismerik fel azon alkalmazások amik hírből se hallottak az x86 architektúráról.
eddig ugyanis az arm technólógia volt elterjedt ezen a területen...
"Jó, akkor van olyan telefon, amin normálisan megy minden játék és e körüli az ára ? Xperia nem kell ! "
Xperia sola pedig jobb, mint a samsung és 58-ért függetlenül is megkapod. De miért is nem kell xperia?
Fejletteb, de ahogy írták előttem, nagyon sok app és játék nem kompatibilis az x86-al még.
A grand x-et jobban megéri venni, akinek a játékok is fontosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!