Melyiket vegyem? ZTE Grand X IN vagy Alcatel OT-995?
Nemcsak fórumok és a wikipedia írják, hanem az intel hivatalos dokumentàciója is.
Ha megy az angol akkor nêzd meg az intel honlapján.
"Én értem,h mit mondasz és én is úgy tudtam,h egy magos, mert minden fórum azt írja! De akkor a system infónál miért ír mindhárom program 2 magot? "
Az van, hogy a t-mobile mindkettőt árulja, a grand x-et és az in verziót is egy név alatt. Kinek mi jut. 3 ismerősöm vett a közelmúltban ilyet és valahogyan az egyik a sima grand x volt, amiben duplamagos proci van. (tegra 2, nvidia). A másik kettőben pedig intel atom z2460. Ebből nincs 2 magos proci, ami 2 magos intel az a z2760.
Ha a tiedben intel proci van és 2 magos, akkor ez lehet benne. Ezzel viszont nem gyártják a grand x in-t.
Neked lehet, hogy a sima grand x jutott, mert csak az 2 magos.
Elixir 2 mégis mit ír a proci tipusról?
Fentebb írták az intel hivatalos doukmentációját, én azért belinkelem:
Írja, hogy "Single core with intel hyper-threading technology"
A gyártó már csak tudja hány magos a z2460.
Szószerint ez van a proci típusnál:
CPU hardver: Intel Atom CPUZ2460 1,6 GHz
CPU model: Dual-Core x86 Processor (SSSE3)
Egy gond azért lehet ezzel a procival.
Nagyon sok alkalmazás nem kezeli az x86-os procikat, csak arm-ra van a legtöbb, főleg játék.
Ha a fejlesztő nem készíti el x86-ra, azoknak búcsút mondhatsz.
Jó, akkor van olyan telefon, amin normálisan megy minden játék és e körüli az ára ? Xperia nem kell !
Most már teljesen elbizonytalanodtam. Mi az hogy valaki 1 valaki 2 magosat kap és még az se egyértelmű h hány magos, elég kínai a dolog...
karácsonyra lenne amúgy, szóval még van időm.
Még a végén veszek egy Samsung Galaxy S Advance készüléket.
Domino csomagban 67500.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!