Mi lehet a Baj, a sony ericsson k550i-mel?
Figyelt kérdés
az egyik gondom az,hogy nincs térerő,és azt írja hogy nincs hálózat,és csak néha jön vissza,a másik gondom hogy egy kicsit régebben még mentek a játékok rajta,mostmeg ha beakarok lépni az alkalmazásokba vagy játékokba akkor azt írja ki hogy a művelet végrehajtása sikertelen. segítsetek kérlek2009. aug. 10. 21:22
1/10 anonim válasza:
frissítsd...
nézz utána SE honlapon
2/10 A kérdező kommentje:
pappfer.hu?:/
2009. aug. 10. 22:01
3/10 A kérdező kommentje:
és hogyan frissítsem?
2009. aug. 10. 22:01
4/10 anonim válasza:
Ha garanciás akkkor, ingyen csinálnak szoftverfrissítést ha nem kb. 1000Ft-ért elvault a szoftver a telódba, a következő az lesz, hogy nem játszik le zeneszámokat tapasztalat
5/10 A kérdező kommentje:
nincs elavulva a szoftver mert frissítettem,és a játékos dolog megoldódott,de a legnagyobb gond az még mindig megvan hhogy nincs térerő,nincs hálózat,és csak néhavan 1-2 percre.:/
2009. aug. 13. 13:32
6/10 anonim válasza:
szia!Nekem is ez a gondom:nem enged bele az alkalmazásokba és a játékokba sem!Neked hogyan sikerült ezt megoldani?
köszi előre is!üdv:Marcsi
7/10 A kérdező kommentje:
újratelepítettem
2010. márc. 19. 20:26
8/10 anonim válasza:
le lehet tölteni egy frissítő programot a www.sonyericsson.hu-ról a többit meg mejd leírja...
9/10 anonim válasza:
Töltsd le ezt a progit, ez majd nagyon zsírul leírja, hogy hogyan kell mit csináni!:
A multkorában nekem az volt baj a k550i-mel, hogy amikor be akartam lépni a kamerába azt írta ki, hogy zárjak be minden futó alkalmazást, és majd azután indítsam el a kamerát, pontosan 3x frissítettem ugyanazt a szoftver mire megoldódott a fagyási és ez a kamer gond, próbáld meg nekem bejött!!!
10/10 anonim válasza:
Sziaszto!Nekem is ez a problémám(Nincs térerő)Kérlek a közeljövöben külgyetek nekem egy oldalcímet!Elöre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!