Melyik mobilt válasszam? (Többi lent)
Legelőször, Samsung Galaxy Ace -t akartam venni, mikor még csak az üzletben nézegettem a készülékeket.Aztán elkezdtem más telefonok után is keresgélni a neten,teszteket olvasgatni. Kizártam az Ace - t mert úgy véltem,(és mondták mások is), hogy találok jobbakat ebben az árkategóriában. Kialakult hát egy top 5-ös listám, amelyben a következő telefonok szerepelnek: Motorola defy mini; Htc Salsa; Lg e510 Optimus; Hauwei Y200; Htc Desire C. Hosszas utána olvasgatás után kizártam a Salsát és a defy minit. Ezek azok, amik tutira nem kellenek. A fennmaradó három között vacilálok, de kezdek abban is biztos lenni, hogy az lg-t is kizárom.
Ahogy nézegettem a teszteket, a gyorsaság és a képernyő minőségéért kell aggódnom... A mostani telefonom kis idő után rettenetesen belassult, tehát telefon vétel előtt nagyon utánanézek az ilyeneknek...
A kérdésem végtére is az lenne, hogy melyik telefont ajánljátok? Esetleg valaki, akinek olyan telefonja van, ami a felsoroltak közt szerepel, milyen érvet/ellenérvet tud felhozni hogy mért ne azt, v azt a telefont válasszam. alapból lassú - e, belassul-e, rossz felbontású- e a képernyő stb?
A véleményeteket kérem.
Előre is köszönöm! :)
optimus?
Nézz meg vele pár videót itt, pl. indavideo, aztán nézzen meg a nővéred is a sajátján is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!