Melyik mobilt válasszam az alábbiak közül (légyszi, minél többen írjatok véleményt)?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos nekem, hogy szép legyen, úgyhogy ezek voltak, amik megtetszettek, viszont nem nagyon értek a mobilokhoz, úgyhogy légyszi segítsetek, hogy melyik jobb stb.:
Blackberry 9790
Sony Xperia Tipo
Nokia Lumia 610
erről az oldalról kell választanom:
szóval, ha itt megnézitek, és szerintetek van, ami még jó, azt is írjátok meg légyszi :)
Köszi a segítséget
2012. aug. 25. 08:32
1/16 A kérdező kommentje:
Ja, igen: pl Blackberry még az életemben nem volt kezemben, nem tudom, mennyire bonyolult használni...
2012. aug. 25. 08:46
2/16 anonim válasza:
Én a Nokia Lumia 610-et venném (ha 710-re nincsen lehetőség). Bár vannak programok amik még csak a 7.8-as frissítéssel lesznek elérhetőek, de ettől eltekintve én ezt ajánlom.
3/16 A kérdező kommentje:
De, volna rá lehetőség, csak az nem annyira tetszik. És a Nokia Lumia 900? A Tipo nem jó? Csak mert az a legszebb :(
2012. aug. 25. 08:59
4/16 anonim válasza:
Mind jó, de én a Nokiát venném. Ha neked a Tipo tetszik, akkor azt vedd.
5/16 anonim válasza:
A Lumia 900 is jó persze, bár a 610-től jóval drágább (mint tudod).
7/16 A kérdező kommentje:
húú, akkor most vacilálok a Tipo és a Lumia között :S
2012. aug. 25. 15:11
8/16 anonim válasza:
Azért inkább a Tipo mert az Androidos és több alkalmazás van rá mint a WP7-re! Sztem a TIPO-t vedd meg elég okos ki teló!
9/16 A kérdező kommentje:
na, én olyan szinten nem értek a mobilokhoz, hogy azt sem tudom, mi az az android, úgyhogy nem hiszem, hogy nagy szükségem lenne rá :P szóval nekem az a lényeg, hogy szép legyen, és alap dolgokat tudjak vele csinálni
2012. aug. 26. 13:54
10/16 anonim válasza:
Akkor írok egy másik okot a tipora hogy miért azt.
Azért azt mert az android nem olyan bonyulult mint a WP7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!