Melyik mobilt válasszam az alábbiak közül (légyszi, minél többen írjatok véleményt)?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos nekem, hogy szép legyen, úgyhogy ezek voltak, amik megtetszettek, viszont nem nagyon értek a mobilokhoz, úgyhogy légyszi segítsetek, hogy melyik jobb stb.:
Blackberry 9790
Sony Xperia Tipo
Nokia Lumia 610
erről az oldalról kell választanom:
szóval, ha itt megnézitek, és szerintetek van, ami még jó, azt is írjátok meg légyszi :)
Köszi a segítséget
2012. aug. 25. 08:32
11/16 A kérdező kommentje:
jó, de mi az a WP7? És az Android? Ez valami program, mint a számítógépen a word? bocsi...
2012. aug. 27. 20:00
12/16 anonim válasza:
A WP7 az azt jelenti Windows Phone. És azt is oprendszer a telón meg az android is.
13/16 A kérdező kommentje:
aha... azt hiszem, értem :) köszi
Amúgy végül a Tipo lesz, anyukám szerint Nokiát nem, úgyhogy döntött helyettem is :P
2012. aug. 28. 09:37
14/16 anonim válasza:
Akkor mond meg anyukádnak hogy gratula hogy rávett téged hogy az legyen az mert én is azt mondtam hogy azt vedd!
15/16 A kérdező kommentje:
köszi, hogy segítettetek
2012. aug. 29. 15:14
16/16 anonim válasza:
Én azt olvastam ha Nokia Lumia900-nál jobb a 800 mivel h több dolgot tud a 800 attol függetlenül h az már régibb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!