ZTE Grand X IN Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen teló?2012. okt. 28. 13:32
1/6 anonim 

válasza:

Eléggé fürgén végzi a dolgát, ami eddig a ZTE-re nem volt jellemző.
2/6 peti831214 

válasza:

Én már megvettem! És brutál jó telefon! Szépen kidolgozott prémium külső! És nagyon gyors zökkenőmentes hardver! Kijelzője is gyönyörű! Én bátran ajánlom! Webshopban 58500 magyar pénz! Ennyiért ilyen jó telefont soha nem fogsz kapni!
3/6 anonim 

válasza:

Na most én ez illetve egy Alcatel OT-995 között vacilálok.. Szerintetek?
4/6 peti831214 

válasza:

Alcatel OT 995 van nővéremnek, amit kb két hétig használtam is! Nekem a ZTE Grand X IN! ÉS EGYÉRTELMŰEN KIJELENTHETEM,H A ZTE KLASSZISOKKAL JOBB MINDEN TÉREN! Pár példa: Kijelzője ugyan az a méret, de jobb felbontású ezért élesebb! Rendszer gyári 4.0.4-es ICS, ami meg fogja kapni a 4.1-es Jelly Beant! Alcatelen még a beigért ICS sincs sehol! Procija nem 1 magos 1400-as, hanem 1 magos Intel Atom 1600, amit a Tegra 2 és Tegra 3 közé tesznek be tudásra a szakértők, tehát sokkal erősebb! RAM Alcatelben 512, Zte-ben 1 GB! Alcatel kamerája 5 megapixel és 720 p videot készít, ZTE 8 megapixel 1080-as videóval! Akkumulátor Atelnél 1500, míg ZTE 1650! És még sorolhatnám! A külsőt meg sem merem említeni! ZTE brutál jól néz ki és nagyon össze van rakva! És nem mellesleg kecsesebb is! Egyszóval sokkal szebb! Ha kérdésed van tedd fel bátran!:)
5/6 A kérdező kommentje:
Mennyit bír a zte aksija?
2012. nov. 2. 22:28
6/6 peti831214 

válasza:

Ezt relatíve nehéz megmondani, mert mindenki másként használja a telefonját! Amúgy nekem a ZTE semmivel sem bírja rosszabbul, mint annó az Xperia U vagy Xperia P telefonom! És az Alcatel sem jobb semmivel! Azért ez az 1650-es aksi elég jó ahoz,h ezt a kijelzőt és rendszert etesse! Ha nyúzol egy okostelefont akkor így is úgy is meg kell etetned minden nap! Ha kíméled, akkor elmegy két napig is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!