Milyen telefont vegyek?
Szeretnék egy új telefont, nekem most van egy xperia x10 mini de eléggé szarrá ment mert magától kikapcsol és lemerül. Ezért akarok egy újat de még nincs ötletem milyet... valami cukit de ugyanakkor csajosat. Nem tudtok valamit ajánlani.? Az ár mindegy és valami olyat akarok ami oldalra csúsztathatós, érintőképernyős és ha lehet androidos.
Válaszokat előre köszönöm :)
14/L
Az N7-re hiába lehet droidot tenni, attól még szerintem 1 14éves lány nem fog nekiállni csak azért, hogy Androidja legyen.
Amúgy nézz utána az S3 mininek, körülbelül 85-90-be fog kerülni, hardverileg gyengébb lesz, körülbelül az S2 szintjét hozza, de külsőleg S3, csak 4"-ban(wvga-s kijelző).
Amúgy qwerty-s telefon kevés van Androidból, amely nálunk kapható hivatalosan is. Talán az Xperia Mini pro volt az egyetlen hivatalos boltból kapható készülék.
Tudok egy jót
Xperia pro
8Mp kamera
1GHZ processzor
qwerty-t!
Igaz nem egy mai darab
de nem rosszabb bármelyik középkategóriás telónál
és van belölle piros!
Kedves 21:08kor válaszoló tudod én nem az a fajta lány vagyok akinek az a legfontosabb hogy milyen képet dobjon fel facre mert nekem ennyi idősen a tanulás a legfontosabb és amelyik tizenéves emiatt elítél hát sajnálom ;) és különben sem akarok Iphone mert az egy nagy sz..! nah mind....
19:55kor válaszoló hát köszönöm szépen utána nézek annyiban még tudnál nekem segíteni hogy hol tudok ilyen színes, mintás hátlapokat venni.? :) Ilyesmire gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!