Mennyi a postaköltség iPhonera?
Ebay-ről szeretnék rendelni iPhone 4-et csak nem tudom mennyi a postaköltség.Körülbelül mennyi lenne nem tudjátok?
(Amíg nem tudom melyiket rendelem meg nem szeretnék eladótol kérdezni)
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor iPhone a szolgáltatótól! Ez egy elég népszerű termék a horribilis ára ellenére. Ebből következően ipari méretű vele a trükközés is. A lopott készülékeket azonban az Apple központilag tiltatja le (sehol nem lesz használható a világon) a hamisítványok pedig egész pofátlan dolgokat megengednek magunknak, hogy például csupán egy ledet rejtő telefonházért legombolhassák rólad az eredeti tartalomért is pofátlanul magas árat!
Ha Amerikából vásároltál egy ilyen csodát esetleg akkor mit teszel miután megkapod a csomagodat?
Ha teheted nézz körül a Németeknél/Osztrákonál de a legjobb a Holland piac (jobb mint a Brit) mivel ők valami misztikus oknál fogva a boltjaikba jó áron visznek amerikából cuccokat (példának okáért amerikai akciók szerint ment náluk a kindle fire is vagyis tényleg 199 dolcsinak megfelelő eurót kértek érte, egy kis holland üzletben, szemben például a Brit majd 300dolláros netstoreos árával)
Ehhez azonban ki kell oda utazni és megkeresni ezeket a helyeket (egy wizz air repjegy már 50 euróból oda-vissza megvan, ha jó akciót fogsz ki. Világot is látsz. A hollandok beszélnek angolul.) Tudom hogy macerás, de ha nem engedheted meg magadnak a tisztát akkor vagy elgyél bevállalós kalandor vagy adj le az iphoneból de ne legyél palimadár.
Iphone az egyik olyan termék amit mindenképpen szolgáltatótól szereznék be! Nem sok ilyen dolog van de ez a cucc olyan szinten hipnózis alatt tartja most az embereket hogy a hamisítása vagy a lopása egy nagyon jó üzlet és egyáltalán nem ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!