Sony Xperia Sola fehér, vagy fekete szebb?
Figyelt kérdés
16 éves fiúnak szerintetek melyik illene? Nekem a fekete picit átlagosnak tűnik,mivel a mostani telefonom is fekete,és a Sola-t második telóként használnám. Nektek mi a véleményetek?:)2012. okt. 23. 17:37
1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, nem szeretnék olyan rasszista poénokat,hogy "ne vegyél fehéret...a fekete úgy is gyorsabb" és társai.
2012. okt. 23. 17:38
2/6 anonim válasza:
A fehér inkább lányos szerintem. Én is a fekete és fehér közt vacilláltam, de a feketénél maradtam
20F
(és tényleg gyorsabb mint a fehér XD)
3/6 anonim válasza:
Én nekem most fehér telefonom van (SE XPERIA X8).már csak azért is a feketét mondom mert nem koszolódik annyira illetve inkább az illik egy fiúhoz.
4/6 anonim válasza:
feketét vegyél :) előnye, a dzsuva nem látszódik meg rajta
5/6 anonim válasza:
A fekete fiúsabb, de azt válaszd, amelyik neked tetszik.
6/6 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld kéz, köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. okt. 28. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!