Vélemények a Nokia Lumia 710es készülékről?
Figyelt kérdés
nokia, lumia, lumia 7102012. okt. 22. 23:00
1/7 A kérdező kommentje:
*rossz helyre írtam a kulcsszavakat, de a kérdés változatlan! :DD
2012. okt. 22. 23:02
2/7 anonim válasza:
Ha neked jó a wp is akkor sztem elég jó teló.
3/7 anonim válasza:
Ha beéred a wp7-el akkor az egyik legjobb szerintem. Jobban tetszik mint a többi :) az MS követelmények miatt a hardver pedig közel azonos mindben (a 610 kakukktojás az nem is értem mit keres a kínálatban. Mintha nem lenne elég a nokiának a szósz)
4/7 anonim válasza:
Nekem épp ilyen van. Én meg vagyok elégedve vele teljes mértékben. Előtte androidos telefonjaim voltak, de azokat utáltam. Ha jövőre lecserélem akkor csak WP8 és iOS jöhet szóba.
5/7 A kérdező kommentje:
nem sok jót hallottam az androidról, és erre a telefonra nem mondtak még rosszat, ahogyan a windows phone operációs rendszerre sem :-)
2012. okt. 23. 11:33
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok: Szerintem WP-t vegyél mert az android tényleg nem valami jó(tapasztalat), sok vele a gond. Igaz az android 4.0-tól egész elfogadható...
7/7 anonim válasza:
Sztem pedig az android jobb , főleg az ics.Nekem vmiért nem jön be ez a metro felület wp-n, vagyis ez a csempeszerű téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!