OT 995 vagy lumia 710?
mindkettö telefon tetszik,de nem tudom eldönteni ha vennék,melyiket lenne érdemesebb megvenni.
az alcatelnek nagy a kijelzője ami szerintem jó,bár biztos eszi az aksit rendesen...ezzel ellentétben szerintem a lumia gyönyörű,kezeltem már és szerintem eszméletlen jól megvan csinálva...a lumián is van ilyen "play áruház" szerűség mint androidon? véleményeket szeretnék hallani,melyikkel mi a tapasztalat. előre is köszi!
szerintem fordítv...az alcatel vérzett el és a lumia száguldott..
Van áruház. Piactér/Marketpalace a neve. 120 000 app érhető el. Nem laggol, nem fagy a lumia. Ugyan az a hardver van mindkettőben. A lumián Wp7 fut, az alcatelen meg android. A wp7 jóval gördülékenyebb.
@Sajtospálinka:
Nem, nem fordítva. Leírtam már sokszor, lehet, hogy én találkoztam mindig rossz telefonokkal, de 3 710 és 4 800 közül egy se volt, ami ne akadt volna meg, a 800-asok le is fagytak. 7 darab közül 7 rossz már gyanús. Érdekes módon 4 Alcatel közül egy sem akadt meg, egyoldalon több beágyazott flash videótól sem.
Oké, lehet L710 tulajként hülye vagyok...de nekem miért nem akad meg soha se videó, se egyéb más? Flash nincs se a wp-ben, se az ios-ben, sőt, a 4.1-es androidtól se lesz.
Én nem értem az androidot istenítő emberek miért húzzák le a wp-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!