Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan telepítsek androidra...

Hogyan telepítsek androidra zenét?

Figyelt kérdés
Most van először androidos telóm,próbáltam rá zenét rakni, de usb eltávolítása után nem találom sehol. Hova tegyem? Sd kártyára szeretném

2012. okt. 19. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld a "mnt/sdcard/" mappán belül valamilyen Music vagy MusicDownloads mappába.
2012. okt. 19. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ott van, ahova tetted. Ha a "gumibogyó" mappába tetted, akkor ott is lesz.
2012. okt. 19. 12:51
 3/7 A kérdező kommentje:
beírtam hogy Zene mappa és beletettem pár zenét, nem találja,l viszont ha gépen nézem ott pedig rajta van.
2012. okt. 19. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahova teszed ott van, én sem értem mi a gond.

Nem lehet hogy rosszul fogalmaztad és csengőhangot szeretnél?

[link]

2012. okt. 19. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

"beírtam hogy Zene mappa"

Pontosan hova írtad? Csináld ugyanazt még egyszer, de most nézd meg, hogy mi az elérési út, amit alapból felajánlott, vagy hogy azt mire írtad át.

2012. okt. 19. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálam fényképekkel fordul elő, hogy kész a kép és a PC nem találja.

Újra kell indítanom, akkor újra beolvassa az SD-t és simán ott van.

2012. okt. 19. 13:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Sd,Android,data ide hoztam létre egy új mappat 'zene' nevét,beletettem pár zenét,levalasztottam usbrol és beléptem a zenelejatszoba és nem találja a zenéket,azt írja h nincs zenefajl. Htc Desire c telefonom van.
2012. okt. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!