Hogyan telepítsek androidra zenét?
Figyelt kérdés
Most van először androidos telóm,próbáltam rá zenét rakni, de usb eltávolítása után nem találom sehol. Hova tegyem? Sd kártyára szeretném2012. okt. 19. 12:32
1/7 anonim válasza:
Próbáld a "mnt/sdcard/" mappán belül valamilyen Music vagy MusicDownloads mappába.
2/7 anonim válasza:
Ott van, ahova tetted. Ha a "gumibogyó" mappába tetted, akkor ott is lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
beírtam hogy Zene mappa és beletettem pár zenét, nem találja,l viszont ha gépen nézem ott pedig rajta van.
2012. okt. 19. 12:53
4/7 anonim válasza:
Ahova teszed ott van, én sem értem mi a gond.
Nem lehet hogy rosszul fogalmaztad és csengőhangot szeretnél?
5/7 anonim válasza:
"beírtam hogy Zene mappa"
Pontosan hova írtad? Csináld ugyanazt még egyszer, de most nézd meg, hogy mi az elérési út, amit alapból felajánlott, vagy hogy azt mire írtad át.
6/7 anonim válasza:
Nálam fényképekkel fordul elő, hogy kész a kép és a PC nem találja.
Újra kell indítanom, akkor újra beolvassa az SD-t és simán ott van.
7/7 A kérdező kommentje:
Sd,Android,data ide hoztam létre egy új mappat 'zene' nevét,beletettem pár zenét,levalasztottam usbrol és beléptem a zenelejatszoba és nem találja a zenéket,azt írja h nincs zenefajl. Htc Desire c telefonom van.
2012. okt. 19. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!