Jó fajta telefon a samsung star 2? (s5260)
Én nagyon szeretem (kövezzetek meg). Másfél éves, de még olyan hatalmas gondjaim nem voltak vele. Az aksija legalább másfél hétig bírja, ha rendszeresen használod (ha nem akkor legalább 2-ig). Az internet hozzáférésével is meg vagyok elégedve. Nem szokott lefagyni, nekem amióta megvan csak kétszer állt meg. Az érintőképernyője kiváló, éppen csak megérinted és már csinálja amit kell. A billentyűjét is meg lehet szokni. Én két hónap alatt lettem úgy vele, hogy már pillanatok alatt megírtam egy sms-t. Kamerájával Egész kis szép képeket lehet csinálni, és a videók és jó felbontásuak.
A hátrányai, hogy nem nagyon tudsz rá a játékot tölteni a Samsung Apps-ből. De ezt is orvosolni lehet, ha veszel hozzá adat kábelt. Ami oldalt nem telefonra terveztek azt elég gagyin jeleníti meg.
Én értékelésem 10/8 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!