Jó fajta telefon a samsung star 2? (s5260)
Én csak a TESCO-ban próbálgattam, bekapcsolt WiFi-vel. Tapasztalataim:
1) Néhányszor nem azt a betűt írja ki, amit megnyomtam, hanem valamelyik szomszédját.
2) Az internet böngésző használhatatlan, így inkább az Opera Mini javallott.
3) Sokszor írja ki, hogy kevés a memória. Nekem ilyenkor el is indult a feladatkezelő, hogy azt a néhány futó alkalmazást bezárjam. Ekkor nekem nem engedte, hogy ezt az oldalt elhagyjam, mert állandóan a memória teltségére panaszkodott. Még a főmenübe sem engedett vissza!
4) Mivel nem okos telefon, így inkább "fapados" alkalmazások tölthetőek rá.
5) Van rajta dokumentum-megjelenítő, aminek a segítségével Office 2007-es dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat tudsz megnyitni + PDF fájlok. Egy PDF fájl volt is a mobilon, azt meg is nyitottam. A gondom inkább az volt, hogy kétféle nagyítási lehetőség van: teljes méret vagy teljes szélesség.
Vagyis inkább tényleg türelmes vagy, megértő, és nem vágod egyből a földhöz a mobilt, akkor ajánlott. Amúgy inkább egy közepes árkategóriájú okos telefont ajánlott venni, vagy egy olcsóbb, de még normális mobilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!