Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó fajta telefon a samsung...

Jó fajta telefon a samsung star 2? (s5260)

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok véleményket, tapasztalatokat róla, ha tudtok... :)

2012. okt. 18. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.A létező legszarabb teló amit a Samsung kiadott.Pedig én szeretem a Samsungot na de ez...minősíthetetlen.Akad,fagy mindent csinál csak azt nem amit kéne.Ha van kidobni való pénzed akkor jó választás.
2012. okt. 18. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Sz*rabb lett, mint az elődje, habár az sem volt egy nagy durranás...a Star 3-ról meg ne is beszéljünk.
2012. okt. 18. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Mazochistáknak való.
2012. okt. 18. 19:43
 4/13 Mikey1988 ***** válasza:

Én csak a TESCO-ban próbálgattam, bekapcsolt WiFi-vel. Tapasztalataim:

1) Néhányszor nem azt a betűt írja ki, amit megnyomtam, hanem valamelyik szomszédját.

2) Az internet böngésző használhatatlan, így inkább az Opera Mini javallott.

3) Sokszor írja ki, hogy kevés a memória. Nekem ilyenkor el is indult a feladatkezelő, hogy azt a néhány futó alkalmazást bezárjam. Ekkor nekem nem engedte, hogy ezt az oldalt elhagyjam, mert állandóan a memória teltségére panaszkodott. Még a főmenübe sem engedett vissza!

4) Mivel nem okos telefon, így inkább "fapados" alkalmazások tölthetőek rá.

5) Van rajta dokumentum-megjelenítő, aminek a segítségével Office 2007-es dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat tudsz megnyitni + PDF fájlok. Egy PDF fájl volt is a mobilon, azt meg is nyitottam. A gondom inkább az volt, hogy kétféle nagyítási lehetőség van: teljes méret vagy teljes szélesség.

Vagyis inkább tényleg türelmes vagy, megértő, és nem vágod egyből a földhöz a mobilt, akkor ajánlott. Amúgy inkább egy közepes árkategóriájú okos telefont ajánlott venni, vagy egy olcsóbb, de még normális mobilt.

2012. okt. 18. 21:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sz@r.
2012. okt. 19. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Rettenetesen f*s.
2012. okt. 20. 09:08
 7/13 datolya válasza:
74%
Nekem van ilyen telefonom, Nekem egyik tapasztalatot az előttem lévő válaszolókból sem csinálta (nem fagyott le nem nyomta mellé a betüket)A wifit is rendesen tudtam használni.Talán csak az az egy baj van vele hogy nem androidos :(
2012. nov. 25. 08:54
 8/13 KillerHUN válasza:
Nekem Samsung Star 3 as telefonom van nem értem mér mondják hogy szar pedig nekem a fentiek közul. Sztem jo telo akármit is mondjanak
2012. dec. 4. 20:33
 9/13 Mikey1988 ***** válasza:
100%
A nem okos érintőképernyős telefonok számomra hasonló kategória, mint az olcsó táblagépek. Vagy nem bánja meg az ember, hogy megvette és épp jó neki arra, amire szerette volna használni... vagy egy olyan ritka sz@rt sikerül kifognia, hogy legszívesebben mindenkit lemészárolna, akinek köze volt a mobil gyártásához és legszívesebben a gyártó cég pusztulását látja lelki szemei előtt! És nagy az esélye annak, hogy előbb-utóbb még ha az előbbi kategóriába is tartozott a készülék, egykönnyen az utóbbiba fog kerülni!
2012. dec. 5. 08:57
 10/13 anonim válasza:
nekem olyanom van. egyáltalán nincs vele gond, gyors a net, és tök jó dolgok vannak rajta, amin más telefonon nincs! úgyhogy szerintem nagyon jó, én nagyon szeretem. és ha nem andoridos akkor mi van?? minden h*lye telefonozik, játsza azokat a sz*r értelmetlen játékot, ahelyett, hogy tanulnának -.-""
2013. jan. 31. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!