Tapasztalatok tmobillal? Cseréltek már valakinek készüléket? Mi volt a baj?
Figyelt kérdés
Nem régen volt szervízben a telefonom,de megint nem jó,szóval vihetem vissza...mire számíthatok?2012. okt. 17. 20:53
1/4 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a második javítást már nem vagy köteles elfogadni, kérhetsz új telefont cserébe, vagy pénzvisszafizetést. De írj ebbe a fórumba itt szakértők fognak segíteni a témában
nekem itt segítettek egy videokártya gariztatásában, és odáig sikerült vinni a dolgot, hogy a teljes vételárat visszakaptam :)
2/4 anonim válasza:
"én úgy tudom, hogy a második javítást már nem vagy köteles elfogadni"
Max nem javítják meg.
Ha neked visszaadták az árát csupán a jó hírük miatt tették.
A hivatalos verzió 3 javítás.
3/4 anonim válasza:
nem tudom, híre nem sok volt szerintem az üzletnek :)
de ahogy írtam, ott részletesen ismerteti az esetet, és egy - az it világban otthon mozgó - jogi szakértő segít neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Az ugye 2nek számít,ha visszafordították?
Köszi,írni fogok!
2012. okt. 17. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!