Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2007 novemberében ellopták a...

2007 novemberében ellopták a telefonom, most kicsörgött, mit tehetek?

Figyelt kérdés
amióta ellopták,minden hónapban megpróbáltam felhívni,most kicsörög mit tehetek?
2009. aug. 7. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Semmit, nem tudsz tenni semmit,főleg nem majd 2 év után
2009. aug. 7. 17:11
 2/12 A kérdező kommentje:

de akkor eddig nem csörgött ki,most hogyhogy kicsörög?

csak érdekelne hogy tudta meg a pin kodomat!

2009. aug. 7. 17:12
 3/12 anonim válasza:
92%
Nem a telefonod csörgött ki, hanem a telefonszám, amit felhívtál - ami 2 éve a tied volt, de tapasztaltam már, pár évig nem használtam a kártyámat (Pannonos) és nemrég felhívtam a számot. A telefon, benne a kártyával, ott volt előttem, miközben beszéltem egy vadidegen nővel a vonal másik végén. Újra kiadták a telefonszámot, valaki másnak.
2009. aug. 7. 17:16
 4/12 A kérdező kommentje:
ez 30as szám,és másfél év után kiadják ujra,elég gáz!
2009. aug. 7. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Bejelentetted a szolgáltatónál, hogy ellopták? Mert olyan is van, hogy egy bizonyos türelmi idő után újra kiosztják az adott telefonszámot. Ha előfizetéses voltál mindenképp kötelező a bejelentés, mert a számlát nem a tolvaj címére küldik ki, hanem Neked. Ha pedig kártyás, akkor ilyen szempontból (is) mindegy. Ha magadat szeretnéd megnyugtatni, kérdezd meg erről a szolgáltatódat.

1. Ha kártyás, 1 éven belül megszűnik, ha nem töltik fel

2. Előfizetésesként meg a bejelentéstől számított x rövid idő alatt (van ahol azonnal, van ahol egy nap, stb)

Szóval szerintem nem sok esélye van annak, hogy a tolvaj használja a számot, annál is inkább, mivel a kártyákat a tolvajok el szokták dobni, s készülék az érték számukra.

2009. aug. 7. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
No, látom, közben Ti is erre a következtetésre jutottatok, csiga voltam az elküldéssel :)
2009. aug. 7. 17:23
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
egyetértek az előzőekkel. én csak annyit kérdezek, hogy miért hívogatod? mit akarsz ezzel elérni? nem lenne jobb túllépni azon, hogy ellopták, másik telefont venni, és élni tovább az életedet? kicsit nekem mániákusnak tűnik ez...
2009. aug. 7. 17:28
 8/12 A kérdező kommentje:

a suliba lopták el és tudom hogy ki volt,azért hívogattam

de most már mindegy ha kiadhatják a számom másnak!

2009. aug. 7. 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mobilszolgáltatónál dolgozom. Amikor ellopták akkor kellett volna kártyacserét kérned.kapsz egy másik kártyát szám megmarad. Ha nem teszed akkor utolsó feltöltés utàn 1 évvel a kártya halott lesz. Innentől még van fél éved visszakérni a számod. Ha nem teszed akkor kiadják másnak. Tehát minden telefonszámot kiadnak fél év utàn
2009. aug. 7. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
és megéri neked, h még majdnem 2 év után is ezen "lovagolsz"? bizonyítékod gondolom nincs rá, hogy ő volt a tettes...sajnos ezt le kell "nyelned", és legközelebb jobban vigyázni a mobilodra. bocs az offért, de sose értettem, hogy mire jó a múlt hibáin ennyi ideig rágódni...
2009. aug. 7. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!