Ellopták az iPhone-omat. Szerintetek van még esély arra, hogy viszont láthassam a telefonomat?
Három napja az iskolában történt, valami 9 éves kilopta a táskámból. Természetesen az igazgató keresi a tettest, de tudom, hogy ebből nem lesz semmi.
Tettünk feljelentést ismeretlen tettes ellen a rendőrségen, elvileg csütörtökre, vagy péntekre IMEI szám alapján bemérik a telefonomat. Nos, mint tudjuk, a magyar rendőrség nem túl sok erőfeszítést ad az ilyen pitiáner ügyeknek, de szerintetek be fogják mérni? Akivel történt már ilyen, annak végül meg lett a telefonja?
Hát, saját kárán tanul az ember.
Persze, most várni is fognak rá a munkaszüneti napok alatt, nem célja megtalálni... Vegyél csak újat, ez az üzletpolitika!
Azért remélem meglesz, almás testvérem! :D
Meglett végül a telefon?
nekem pénteken sikerült olyan figyelmetlennek és óvatlannak lennem, hogy kilopták a kabátzsebemből.
Egyből rendőrség(az én telefonom is ki van azóta kapcsolva), feljelentés, onnan a szolgáltató, és ma kezdték el feltenni a telefon IMEI számát a feketelistájukra. Állítólag holnapra az összes szolgáltató feketelistáján rajta lesz, és ha valaki tesz bele egy sim kártyát, onnantól már bemérhető a telefon.
A szolgáltató intézi a feketelistára helyezést, nem a rendőrség. És természetesen csak Rendőrségi felszólításra. Nem kell hozzá bírósági végzés, elég a feljelentés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!