10. 000ft-ést lehetséges ez? (iphone 4) (nagyon sürgőős)
2012. okt. 17. 14:16
1/12 A kérdező kommentje:
Bocs 15000
2012. okt. 17. 14:16
2/12 anonim válasza:
Valószínű nem olvastad el a hirdetést. Oda van írva, hogy klón telefonok. Ezért ennyi. Eredeti iphone 4-et tuti nem kapsz ennyiért.
3/12 anonim válasza:
persze, megéri simán! én is a sráctól rendeltem és semmi baja nincs! tökéletesen működik, sőt sokkal jobb, mint az eredeti! én biztos nem fogok igazit venni, ha tudok olcsóbban egy jobbat!
vedd meg!
4/12 anonim válasza:
Klón = szar, megbízhatatlan, 1 hónap után kidobható érték nélküli vacak. Minősíthetetlen alkatrészekből összerakva, 0 programozási szinttel megírt operációs rendszer, garancia és szervíz nélkül. Eszedbe ne jusson megvenni.
5/12 anonim válasza:
"persze, megéri simán! én is a sráctól rendeltem és semmi baja nincs! tökéletesen működik, sőt sokkal jobb, mint az eredeti! én biztos nem fogok igazit venni, ha tudok olcsóbban egy jobbat!
vedd meg!"
Há nooooooomális?!?!
6/12 anonim válasza:
istenem..ha már legalább iphone-t akarsz, nézz már meg egy képet az eredetiről...első ránézésre látszik, hogy máshogy néz ki, de ahogy a leírásban még oda is írják, hogy klón...XD én a kettőért nem adnék 5ezret se..nem hogy külön 15ért..xD
7/12 anonim válasza:
mondjuk ez még mindig messze a legkorrektebb ajánlat...mások 25-30at akarnak elkérni érte..:D
8/12 anonim válasza:
Attól még hogy korrekt ajánlat, 10ezret sem ér meg.
9/12 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok ki az a fogyatékos aki iPhone 4 klónt vesz.
10/12 A kérdező kommentje:
jah kösz:) hát ilyet biztos hogy nem veszek :D
2012. okt. 17. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!