Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb érintőképerny...

Melyik a legjobb érintőképernyős mobil?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

jó az iphone.. divatos, trendi, fasza.. de ha már egyszer fogtad a kezedbe az 5800-át, és utána visszaadják az iphone-t, legszivesebben földhözbsznád..

nálam a sorrend

1. nokia n97

2. nokia 5800

(kb8-9) iphone 3gs.. mégis ez a legdrágább, sznoboknak való, tényleg

2009. aug. 8. 20:37
 12/22 Jumboo válasza:

Iphone tulajok!

Volt már a kezetekben PPC? Ha szép nagy kijelzőt szeretnétek akkor Apple, ha PIM funkciókat és értékelhető, bővíthető tudást akkor Pocket vagy Android.

2009. aug. 9. 14:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Hát igen miért jó az iPhone:

Van rajta iTunes. ez egy zenebolt de a saját zenéidet is hallgathatod rajta meg rádiót is. Videót is nézhetsz vele meg minden. Eztán tudtad, hogyha az iPhone-t hoszában fordítod akkor az azon megjelenített oldal is elfordul.

Eztán ha esetleg egy kicsit később veszel iPhonet akkor nem kellesz az operációs rendszer frissítésével bajlódnod. Mágeneses hullámokon felrakják neked + egy kicsit feltöltik hozzá. És ez mind vezeték nélkűl. Ha szeretsz modern lenni akkor tökéletes választás mivel ez a piacvezető és menő is.

2009. aug. 12. 15:54
 14/22 Jumboo válasza:
No igen. Emez funkciókat mind tudja a PPC is...
2009. aug. 12. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
hmm...akkor én sznob vagyok. sznobnak lenni jó. :)
2009. aug. 15. 16:04
 16/22 anonim válasza:

az lg prada után az iphone volt a második érintőképernyős telefon. és még ma is az érintőképernyős telefonok legalább 70%-a nem képes még csak surolni sem az iphone szintjét. ez azért van mert egy hardverük van és arra egyetlen szoftvert optimalizáltak még jo h tökéletes működik nem akad és rettenetesen gyors. én nem vagyok iphone párti de kétségtelen h az egyik legjobb érintőképernyős telefon. a nokia 5800-rol azt tudnám elmondani h nem rossz, viszont az iphone-t egyáltalán nem veri. sajnos a nokiákban eléggé aprocska processzor találhato amitől aztán nem lesz tul gyors a gépezet. véleményem szerint ma az egyik legjobb érintőképernyős telefon a SAMSUNG I8910 OMNIA HD ami symbian OS-vel és kezelőfelülettel rendelkezik (valamint touchwiz 2.0 ami sajnos nem vmi jo). viszont megvan minden oylan tulajdonsága ami ma a legmagasabb kritériumoknak megfelel:

8mpx kamera amivel remek minőségű fotokat és HD minőségű videot tudunk készíteni, 8gb memoria, kijelző: 3.7", kapacitív, amoled, 16m szín, bluetooth, gps, wifi, kicsit nagy de szép és gyors és sztem a legjobb méghozzá mondhatni elérhető áron, legalábbis egy iphonehoz képet mondhatni!

2010. márc. 7. 14:42
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Én is iPhone bzi vagyok, nekem a 3. válaszoló volt a legszimpibb.
2010. ápr. 13. 17:03
 18/22 anonim ***** válasza:
iphone és a a google nexus one
2010. ápr. 24. 22:10
 19/22 anonim ***** válasza:

sony ericsson vivaz

nokia x6

iphone 3g/3gs

nokia n900

2010. máj. 27. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:
a nokia 5800 egy sz*ar még csak meg sem közelíti a iphone-t
2010. máj. 29. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!