Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, hogy amikor új...

Miért van az, hogy amikor új mobilt kapok, mindig kifogom a gyárihibásokat?

Figyelt kérdés

Az előző telefonom LG shine volt, annak a kijelzőjében állítólag valami túlfeszültség volt, mert berepedt belülről a kijelző, kívülről meg semmi baja nem volt, csak egyszerűen nem volt kép. Garanciában megcsinálták, kijelzőt cseréltek a 2 hetes készülékemen. Aztán a garancia lejárta után 2 héttel meg a "főpanel" ment tönkre, persze 38 000 Ftért nem csináltattam meg. Vettem szerdán egy Samsung S5230-as készüléket, ami tegnapra meghülyült, nem lehet róla hívni és hívást fogadni elég gyakran, és ilyenkor újra kell indítanom a telefont. Ma visszük vissza, hogy kicseréljék.

Miért jut mindig nekem a hibás telefon? Komolyan mondom, mindig úgy vigyázok a telóimra, mint a szemem fényére, erre így járok. Miért? :( Tippeljetek, szerintetek megint rossz lesz a teló, amire kicserélik? :S

2009. aug. 7. 11:00
 1/3 anonim válasza:
igen rossz lesz
2009. aug. 7. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy tipp.Ilyen drága készüléknél,(nem tudom melyik szolgáltatónál vagy,én a T-mobilnál kb havi 500 Ft-ért kötöttem garancia hosszabbítást.Be is jött normál garancia után kijelző majd Főpanelcsere volt. Így ingyen.
2009. aug. 7. 13:36
 3/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Ez már vagy a 10. telefonom (mindenféle márka volt már) és még mindegyikkel bajom volt. Általában lefagytak. 1 hetes az új készülék, ma reggel pin kód beírás után kikapcsolt és csak az akksi levételével és visszarakásával tudtam újra bekapcsolni. Egyébként a műszaki dolgok általában a közelemben tönkremennek úgy hogy hozzá sem érek. Tuti az új telód is rossz lesz. Ilyen a kisugárzásunk.
2009. nov. 11. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!