Miért van az, hogy amikor új mobilt kapok, mindig kifogom a gyárihibásokat?
Az előző telefonom LG shine volt, annak a kijelzőjében állítólag valami túlfeszültség volt, mert berepedt belülről a kijelző, kívülről meg semmi baja nem volt, csak egyszerűen nem volt kép. Garanciában megcsinálták, kijelzőt cseréltek a 2 hetes készülékemen. Aztán a garancia lejárta után 2 héttel meg a "főpanel" ment tönkre, persze 38 000 Ftért nem csináltattam meg. Vettem szerdán egy Samsung S5230-as készüléket, ami tegnapra meghülyült, nem lehet róla hívni és hívást fogadni elég gyakran, és ilyenkor újra kell indítanom a telefont. Ma visszük vissza, hogy kicseréljék.
Miért jut mindig nekem a hibás telefon? Komolyan mondom, mindig úgy vigyázok a telóimra, mint a szemem fényére, erre így járok. Miért? :( Tippeljetek, szerintetek megint rossz lesz a teló, amire kicserélik? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!