Hogy vegyem rá a szüleimet h kapjak egy új telefont (android, wifi)? A mostaninak rossz a bluetooth meg amugy is az XD
Nekem is ez a videó jutott eszembe 11-es! Egyre gondolunk.
Lehet, hogy a kérdezőt cikizik, mert szar telefonja van. Héten a Házon kívülben is erről volt szó. A mai tizenévesek úgy állapítják meg, hogy ki a menő, hogy milyen telefonja van. Nagyzolni akar egy szuper telefonnal, hogy ne közösítsék ki, ő legyen a MENŐ!!
"A mai tizenévesek úgy állapítják meg, hogy ki a menő, hogy milyen telefonja van."...ezt nem csak a maiak teszik, hanem mindig ez volt, csak épp biciklivel, gameboy-al, agy ami az aktuális volt.
"Az oké, hogy valószínűleg fb-zni akar a gyerek, de attól nem jobb, hogy nincs neki. Én mikor iskolás voltam, a fb-t még hírből sem találták fel, mégis minden gyerek feltalálta magát, hogy ne a tananyagra kelljen figyelnie, ha nem akart. Nem ettől lesz rosszabb a gyerek."...addig oké h feltalálják magukat, de ha a kezébe adod a telefont, akkor onnantól gondolkoznia sem kell mivel üsse el az időt. Én személy szerint nem engedném azt se hogy telefont vigyen a gyerek órára, vagy kikapcsolva asztalra kéne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!