A 2 éves hűségnyilatkozat lejárta után szeretnék előfizetésről kártyás díjcsomagra váltani a T-mobile-nál. Mobilinternet probléma?!
Mivel idő híján egyelőre nincs lehetőségem a személyes ügyintézésre szeretnék kicsit tájékozódni, hátha vannak itt páran, akik értenek ehhez! :)
Lenne egy pár kérdésem:
1,
Amennyiben a Domino 5 díjcsomagot választom a mobilinternet lehetőségeit felkínálja, ez egyértelmű:
Viszont van itt egy ilyen megjegyzés:
„ Ha Önnek a Domino 5 megrendelésekor már van adatdíjcsomagja, akkor az megmarad „
De nekem Go!NetS mobil internet díjcsomag volt eddig, aminek a havi díja 600 ft és ezt minden hónapban kiszámlázták, csekken fizettem a telefonszámmal együtt.
Akkor ezután hogy működne a dolog, ha nekem már kártyás csomagom van?
2,
A többi kártyás csomagnál nincs feltüntetve az internetezési lehetőség a t-mobile oldalán. Ezek szerint nem is lehet állandó mobil internet díjcsomagot beállítani a kártyásoknak?! (A Go!NapiNet-en kívűl… Ami szerintem rablás…)
3,
Nektek milyen kártyás csomagotok van? Véleményetek szerint melyik éri meg a legjobban?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Itt vannak összegyűjtve a T-Mobile mobilnet csomagjai, szerepel a leírásban, hogy mihez valóak. [link]
Nyilván át lehet szerződni bármely más csomagra, ha lejárt a hűségidőd, egy T pontban simán elintézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!