Samsung Galaxy S II, vagy inkább HTC One S legyen?
A samsung abban jó, hogy bővíthető micro sd-vel, viszont nem tudom, hogy az androidot lehet-e rajta frissíteni a legújabbra.
A HTC fém vázas és Sense felülettel van, ami elég jól néz ki, viszont nem cserélhető az akksija.
E két modell fogott meg és érveket/ellenérveket kérnék róluk!
Köszi! :)
Egyébként sosem volt még okostelefonom.
Énis eközött a 2 között gondolkodtam, végül az HTC-t vettem meg.
Igazából döntsd el h mi a fontos neked.
Szerintem a one s sokkal szebb (feketében persze) mint az s2, kényelmesebb is kézben fogni.
Mint ahogy előttem is mondták, hardware-esen erősebb (és azért az sokat számít).
Negatívuma, hogy a front kamerája VGA, lehetne azért jobb, mondjuk nem mintha olyan sokat használnám :D, nem cserélhető az aksi, de ha minden nap tudod tölteni, akkor nem lesz baj vele, valamint, hogy nem bővíthető a memóriája. 16gb internal memória van + kapsz +25GB (ha jól tudom, még nem volt rá szükségem) helyet dropboxon 1 évig azthiszem (talán 2ig is), ahol online tudod tárolni a dolgaidat.
Az galaxys2ről nem tudok annyira negatívat mondani, de csak azért, mert nem azt vettem.
Viszont arra figyelj, hogy ha ONE S-t veszel, abból 2félét lehet kapni itthon, van z520e és z560e
a z560e-ben S3-as 1,7 GHz-es dual-core processzor van
a z520e-ben S4-es 1,5 GHz-es dual-core processzor van
Mivel ugyanazon az áron mennek, és van választásod, ugyanazért a pénzért ne a rosszabbat vegyed. a számok kicsit megtévesztőek, a z520e jobb, mint a z560e, ugyanis ez utóbbiban S3as, a legújabbnál (S4) egyel régebbi generációju processzor dorombol, (az se rossz persze), és hiába nagyobb az órajele, (meg a sorszáma), az S4es 1,5 GHz-es z520e minden bizonnyal jobb választás nála.
Ja és ne zavarjon meg, a negatívumokat tényleg csak azért írtam le, mert ezeket tudom/tapasztalom, és a galaxys2-m még nem volt:)
Mindenesetre nekem jobban bejön a HTC one S, fogtam már mindkettőt kezemben mielőtt megvettem, sok review-t néztem youtube-on (mindegyik telóra kb 10-20 között), és így döntöttem a HTC mellett.
Remélem segítettem valamit.
ui: ja elfelejtettem h galaxy S2 jól néz ki, de műanyag, az nagyon nem tetszett, (ugyanez az S3ra is, csak az már rendesen gagyin néz ki szerintem)
Húú rendben köszi!
Ezt nem is tudtam, hogy különbözőek a procik. Valószínűleg a HTC-t veszem. Én a szürkét fogom, mert a fekete nem tetszik amiatt, hogy piros a kamera körül az a kör és a kerámia pattog a fekete élekről, ezt fórumokon olvastam ill. képeken láttam. Az alu színű az valahogy jobban megfogott, bár ez már tényleg részlet kérdés.
Ja és a Samu az tavalyi, a HTC idén jelent meg. Nekem ez is számít, hogy nem egy évvel régebbi a technológia, egyébként a HTC szerintem is jobban néz ki külsőre, elég elegáns és egyszerű. Csak akkor kidobhatom a 4GB-os mikro SD-met, mert nem lehet bele tenni.
Jól hallottam, hogy a sima régi SIM-et le lehet valahogy szabványilag vágni micro SIM méretűvé? Mert arra nem szeretnék költeni, hogy most eggyel kisebb legyen. Csak így nem akarok még belefogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!