Samsung Galaxy Ace GT-! S5830i! Custom ROM. Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy rengeteg ilyen leírást láttam és kommentek 50%a mindíg negatív. Nem szeretném Brick-elni a telefont de szeretnék rárakni egy egyedi vagy ICS vagy Jelly jellegű ROM-ot. Írnak Odinról, CM-ről meg nemtudom. Aki csinált már ilyet legyen olyan szíves írjon/ adjon tanácsot akinek szintén volt dolga az 5830i modellel ( ami nem a sima 5830 ). Köszi2012. okt. 9. 21:46
1/3 donbandi válasza:
Nincs rá ICS se Jelly Bean én próbáltam főzött ICS 4.0.4 -et tenni az 5830-i re sikerült csak épp nem indult el...a samsung gt-s5830i nél nem ment tovább egy szónak is 100 a vége ne próbáld feltenni mert nehéz visszarakni a gyárit
2/3 Csebiasd válasza:
az előző válaszolónak:
én nemtudtam hogy nem lehet ics-t tenni az acera (s5830ire) es raraktam.. enis igy jartam hogy nem indul el.. mit tegyek? tudom odinnal kene felrakni a gyari romot csak nem boldogulok. tudnal segiteni?
3/3 anonim válasza:
Én is most ugyanebben a helyzetben vagyok, ráraktam a 4.04 et és nem indul a telefon( csak a led ég). Recovery be be tudok lépni, tehát feltételezem a gyári romot vissza tudnám rakni. Tud valaki segíteni hogy honnan lehet azt letölteni, és CWM vel lehet e installálni a stock romot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!