Iphone 3,8Gb, jail breakelt. Érdemes-e telefonboltban "leadni", vagy célszerűbb neten meghirdetni?
Figyelt kérdés
A problémám a következő. Tavaly vateráztam egy "kifogástalan" állapotú fekete Iphone 3-t. Ehhez képest pár héten belül (jail break előtt) elkezdte a műsorait. Először gyakran elment a hang telefonálás közben, később már engem sem lehetett hallani (gondolom a mikrofon ügyeskedett, nem tudom). Ezt követően lett jail breakelve, 1-2 hétig működött is. Aztán ki-be kapcsolt, megelégeltem, bevittem Pécsre egy szervízbe (Apple szervíz Pécsett nincs), közölték, hogy fel kell küldeni Bp-re. Ok. 5 hónap terelés után kértem tőlük, hogy akármilyen állapotban van, küldjék vissza, mert semmi haladás nem volt, még csak konkrétumokat sem mondtak, mi van vele. Mióta visszakaptam, annyit csinál, ha bekapcsolom, hogy fekete háttér, középen megjelenik az alma, illetve, ha töltőn van, akkor a töltés, de hiába kapcsolom ki-be, menü nem jelenik meg, nem tudok vele mit kezdeni. Viszont tovább nem akarom az Iphone huza-vonát, így túl szeretnék adni rajta. Tudom nem épp mostani darab, de azért a teljes árát nem szeretném bebukni. Abban szeretném a segítségeteket kérni, ebben a helyzetben milyen úton-módon a legcélszerűbb eladnom? Előre is köszönöm.2012. okt. 9. 12:39
1/2 anonim válasza:
nem hinném, hogy baveszik alkatrésznek, valahogy apple cuccokat a sima szervizesek nem szeretnek javítani(mint látod téged is pestre küldtek). egyszerűbb meghirdetni, másnak még jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!