Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mennyiért tudnám...

Szerintetek mennyiért tudnám meghirdetni? BŐVEBBEN LENT

Figyelt kérdés

Samsung s5620 telefonról van szó. Ismertebb nevén Samsung Monte. 2-2,5 hónapos telefon,nincs rajta karc mivel fólia van rajta folyamatosan(már nem a gyári). Leejtve még nem volt. Külseje szép csak ugye mivel fekete ezért kicsit az ujjlenyomat meglátszik rajta de le lehet törölni:).

Még nekem nem fagyott le,wifi-je jól működik. Én nem szeretem a alap böngészőt ami rajta van ezért én az Operát használok,nekem sokkal gyorsabbnak tűnik. Szoftverfrissítése még nem volt.(nem tervezem). Folyamatosan bőrtokba hordom hogy ne karcolódjon,ne sérüljön. Érintőképernyője jó,maga a telefon gyors. Sztm hibátlan állapotban van. Kártyafüggetlenül úgy tudom hogy kb 40.000ft-ért adják. Én úgy számoltam hogy kb 25.000ft-t kérnék érte. (Képeket most nem raknék fel mert nem itt szeretném reklámozni,de ha tényleg ilyen állapotban van a telefon akkor kb mennyit érhet?:)

2010. dec. 6. 14:58
 1/5 bp1985 ***** válasza:
Független e? Mik vannak hozzá?
2010. dec. 6. 15:16
 2/5 anonim válasza:
Én 30 körül próbálnám elősször. mivel nem idős teló.
2010. dec. 6. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem független(ezt elfelejtettem írni) Telenor függő:) hát én is olyan 25.000ft-30.000ft körül gondoltam. Nem azért adnám el mert szar hanem mert be tudtam szerezni egy Samsung Galaxy S-t. Sztm egyébként nagyon jó teló ez a Monte. 25.000ft simán megér sztm. 2 év garival:)
2010. dec. 6. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:
hát az alap dolgok vannak hozzá. Töltő,CD,Használati könyve,Doboz,Adatkábel, Fülhallgatót nem szivesen adok hozzá mert az én fülembe sokszor volt és azért sztm az gusztustalan:)))
2010. dec. 6. 15:35
 5/5 bp1985 ***** válasza:
25-ért sztem elmegy. Mivel függő, így a függetlenek ára jelen pilanatban nem számít. Oké, hogy meg lehet oldani a függetlenítést, de akkor a gari is ugrik. 40-ért van független, új, tehát a 30 kicsit sok. De megpróbálhatod. 25-be gyorsabban elviszik. Kártyásan 45 ezer Ft.
2010. dec. 6. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!