Szerintetek mennyiért tudnám meghirdetni? BŐVEBBEN LENT
Samsung s5620 telefonról van szó. Ismertebb nevén Samsung Monte. 2-2,5 hónapos telefon,nincs rajta karc mivel fólia van rajta folyamatosan(már nem a gyári). Leejtve még nem volt. Külseje szép csak ugye mivel fekete ezért kicsit az ujjlenyomat meglátszik rajta de le lehet törölni:).
Még nekem nem fagyott le,wifi-je jól működik. Én nem szeretem a alap böngészőt ami rajta van ezért én az Operát használok,nekem sokkal gyorsabbnak tűnik. Szoftverfrissítése még nem volt.(nem tervezem). Folyamatosan bőrtokba hordom hogy ne karcolódjon,ne sérüljön. Érintőképernyője jó,maga a telefon gyors. Sztm hibátlan állapotban van. Kártyafüggetlenül úgy tudom hogy kb 40.000ft-ért adják. Én úgy számoltam hogy kb 25.000ft-t kérnék érte. (Képeket most nem raknék fel mert nem itt szeretném reklámozni,de ha tényleg ilyen állapotban van a telefon akkor kb mennyit érhet?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!