Szerintetek melyik a legjobb négymagos okostelefon?
S3 és a One X is jó!
Egy kategória mind a kettő, itt már csak az dönt hogy ki melyik márkát favorizálja!
előző vagyok:
és természetesen az hogy kinek melyik design és felhasználói felület jön be!
Xiaomi Phone 2
Bár azt hiszem még nem kapható, de brutális egy jószág (lesz). Indok:
-4 magos Snapdragon S4 SoC (A 2 magos variáns sok helyen beéri a 4 magos Tegra 3-at.)
-Alapból Jelly Bean lesz rajta.
-A MIUI nem egy gyenge változata az Androidnak.
-Ehhez képest k*rva olcsó. (69.000Ft környéke)
Egy nagy baja van, ide maximum szürkeimport által jut el.
Htc one x.
Hardverben gyengébb az s3-nál, de sokkal jobb az anyaghasználata, szebb a kijelzője, szebb a kezelőfelülete, olcsóbb, és szerintem sokkal jobban néz ki.
Kínában kb. 2 hónapja már kapható, viszik mint a cukrot, azt nyúzom én is. Kis erőgép. Akksi is jól bírja, most veszek hozzá 2800mAh-s akksit kipróbálni. Normál akksival kb. 26 órát megy ha nyúzod rendesen.(Reggel 6-tól délig kb. 2 óra netezés, és folyamatos zenehallgatás mellett 72%-ig merül).
Gyors, RAM problema soha sincs (2G ofcourse), egyetlen hátránya, hogy FIX belső memória van és nincs SD kártya slot az M2-esben, vagy 32GB vagy 16GB. Minden más rendben van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!