Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon Londonból? Kicsit...

Telefon Londonból? Kicsit fura kérdés.

Figyelt kérdés
Azon gondolkozok, hogy veszek ki telefont (kint élek) Londonba, előfizetésest. Hamarosan végleg hazaköltözök és nem fizetném tovább majd a telefont hanem hazaviszem, ott kikódoltatom és használom. A kérdés lényege hogy ha a későbbiekben visszatérek, nem dolgozni mer egy életre elég volt az itteni munkákból :) tehát csak látogatóba akkor le e kapcsolnak a reptéren?! én úgy tudom hogy ha nem állok ismét melóba akkor tehát ha csak kirándulás szembotjából akkor nincs semmi, mivel egy szaros telefonért nem adnak ki interpolos körözést :D remélem értitek a kérdésem, ha netán nem világos kérdezz...:)

2012. okt. 6. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Így is van, vidd jó hírünket a világban. Gratulálok! Bár ha ilyen tolvaj felfogásban élsz, akkor inkább maradj is ott.
2012. okt. 6. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Valóban nem adnak ki körözést és a szolgáltató sem fog hajkurászni. Van annak jobb dolga is. Nemes egyszerűséggel az összes társoperátor ( összes EU szolgáltató, sőt a szemét ATT&T még a tengeren túlról is ideér ) EIRjében black list-re kerül a telefonod IMEI száma.
2012. okt. 6. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:

+ infó: mivel ott előfizetést kötsz elkérnek pár okmányodat. A letiltás után ( SIM + készülék ) az előfizetés hátraléka nem évül el. "Szemét" módon megvárják amikor a tartozás kamatai elérnek egy adott (magas) összeget és akkor behajtják rajtad.

Tanács: akkor lépd meg az általad tervezett dolgokat ha nem EU tagállamban élsz.

2012. okt. 6. 22:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

1. ezt érdemlik ezek a fässzopók :)

2. Ez pontosan mit foglal magába?

2012. okt. 6. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az infot, erre voltam kiváncsi. Eme információ hiányába gondolkodtam a témán :)
2012. okt. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!