Berágtam az IOS -re! Hogy tehették ezt a térképpel?
Figyelt kérdés
Rengeteget használtam azt az opciót, hogy kiindulási cím- végcél és mindig olyan jól elnavigált BKV val! Most az új frissítésben megszűnt ez a Térképeknél, fizetnem kéne, hogy legyen.2012. okt. 4. 17:59
11/14 anonim válasza:
Én tájékozódtam és isten óvjon az iOS6-tól. 4S-em van, 5.0.1-el. Eszemben sincs frissíteni. Nem csak a térkép gáz a 6-osban, hanem minden más is :( Az Apple is eljutott oda, hogy le van szarva a felhasználó, csak gazdagodjunk. Ez van.
12/14 anonim válasza:
bp1985
TE már megint mekkora idióta baromságot hordtál itt össze?
Nem komplett navit vettek hanem csak a TomTom adataiért fizettek. Amik meg egyébként szarok. Annyira nem amennyire az apple elbaszta.
Itt is jópáran szidják a tomtom navit. Ami szerinted annyira király. Sz@rból meg nem lehet várat építeni. Igaz az apple is beleszart.
Minden apple kérdésnél betolod az arcod aztán trollkodsz valami faxságot.
13/14 bp1985 válasza:
Én nem használok Tom-Tomot, hanem sygicet használok, bár tavaly Montenegróba TomTommal mentünk, és nem tévedtünk el. Persze nem azt mondom, hogy tökéletes, mert nem ismerem minden funkcióját.
14/14 anonim válasza:
Mi Sygic-el nem találtunk meg egy címet a nyáron Egerben. Abban a térképben benne sem volt. A Nokia meg simán oda navigált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!