Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Berágtam az IOS -re! Hogy...

Berágtam az IOS -re! Hogy tehették ezt a térképpel?

Figyelt kérdés
Rengeteget használtam azt az opciót, hogy kiindulási cím- végcél és mindig olyan jól elnavigált BKV val! Most az új frissítésben megszűnt ez a Térképeknél, fizetnem kéne, hogy legyen.

2012. okt. 4. 17:59
1 2
 1/14 kovike válasza:
Törd össze az Iphone-odat... :D
2012. okt. 4. 18:27
 2/14 anonim ***** válasza:

Jailbreak->installous letöltése->iGO letöltése... Ennyi...

Nem érte, itt még senki sem hallott a jailbreak-ről? Így már értem, hogy miért szólják le az iOS-t...

2012. okt. 4. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha szolgáltatónál vetted akkor ingyen navi jár hozzá.

Egyébként jogos a felháborodás. Sz@r lett de nagyon az új iOS Maps.

Előző: A legtöbb ember csak használni akarja a számítógépét, telefonját, autóját stb.

Elég sz@r ügy, hogy hackelni kell ahhoz, hogy normálisan tudja valaki használni egy frissítés után.

2012. okt. 4. 18:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyébként a google is kavart, mert nem akart több funkciót sem beletenni a gmaps-be. Így az apple törölte az övéket. Csak ugye az amaps meg sz@r még.
2012. okt. 4. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
különben jailbreak sem kell a magyar igo-hoz vagy épp navigonhoz. letöltöd, és használod. én sosem használtam, mert minek használjam erre az adatforgalmamat, ha van egy offline navi is fenn.
2012. okt. 4. 19:04
 6/14 A kérdező kommentje:
T-mobilos vagyok, a navis free programnak mi a neve app storeban?
2012. okt. 4. 19:06
 7/14 anonim ***** válasza:

t-mobileal tudtommal a navigont lehet használni.

De kérdezd meg a tnél, hogy hogyan. Persze ha ott vetted a telefont.

2012. okt. 4. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:
igen, a navigon-t, de az igo-t is letöltheted, én azt is leszedtem és semmi baja nem volt vele, én is t-s vagyok.
2012. okt. 4. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Amúgy a térkép sokkal jobban néz ki , gyorsabb stb.

És lassan el kellett hagyni a Google Maps-ot , szerintem abszolút jó döntés volt az Apple részéről.A hibák előbb utóbb orvosolva lesznek. Addig is használható a régi google maps - a böngészőből + street view is van.

És nem kell feltörni a készüléket ,hogy "használni" lehessen.Attól ,hogy te ellopod a programot és nem fizetsz érte az már alapból gáz , de ha még ki is írod ide már szánalmas ,és az ,hogy mást is erre buzdítasz!

2012. okt. 4. 20:31
 10/14 bp1985 ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy egy működésképesen megvett navit miért kellett elcseszniük. Érdekes, a TomTom nem így adta el nekik.
2012. okt. 4. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!