Sony Xperia U vagy Samsung galaxy s advance?
Xperia U.
Amúgy egy órája volt egy ugyanilyen kérdés Xperia P-vel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Most lehet, hogy néhányan megköveznek, meg nem vagyok egy nagy Samsung-fan, de én a Samsungot ajánlom.
Indoklás:
- bővíthető memória
- több RAM
- erősebb akksi
A hardver ugyanaz. A kijelző terén lehetnek vitásabb kérdések. A Sonynak ugyan magasabb a felbontása (nem olyan brutálisan sokkal), de én személy szerint jobban szeretem az AMOLED-et, mert szebbnek látom rajta a színeket, élesebb, kontrasztosabb a kép. A Samsungnak nagyobb a kijelzője, ami személy szerint nálam előny, nem tudom, hogy te hogyan vagy ezzel.:) Egyénfüggő, ízlés dolga, de szerintem egy picivel talán a Samsung felé billen a mérleg nyelve.
Ezért:
Ellenkezik a vallásommal a pentile matrix. :D Sajnos túl jó a szemem közelre, nekem nem kell nagyító, hogy ennyire részletesen lássam. A másik pedig minden amoled rákfenéje, a zöldes alapszín, ezért nem tetszik az S2 kijelzője sem.
Zöldes alapszín? O_o
Nekem ez még nem tűnt fel.:D
Xperia u.
Jobban van optimalizálva, ezért kiegyenlítődik a samsung erősebb hardvere, az u-nak szebb a kijelzője, újabb, szerintem jobban is néz ki, és legalább nem egy tömegtelefonnak tervezett telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!